Mõni postitus tagasi kirjutasin selle suve eesootavast reisist ja selle plaanist (SIIN). Läheme Finale Liguresse ja sealt edasi liigume Imperia poole. Imperiast ma tol hetkel kirjutada ei jõudnud ja nüüd hakkasin lähemalt vaatama. Otseselt seal mingeid spets atraktsioone ja tõmbenumbreid ei olegi, aga kuna Itaalia iseenesest on üks suur tõmbenumber, siis sellest täitsa piisab. Ühegi vaatamisväärsue pärast ma Itaaliasse lastega reisinud ei ole niikuinii.

Reisi teise poole plaanime peatuda Villa Giada Resort‘is, see ei ole tegelikult hotell, vaid apartmentid oma köögi ja terrassiga – kõige mõnusam variant mu meelest, kui lastega reisida.

Featuring 2 heated swimming pools and a private olive grove, Villa Giada Resort offers modern accommodation with panoramic views of the sea and Imperia. The property is about 3 km from the beaches.

Foto: booking.com

See polegi päris Imperias, vaid seal lähedal. Kuna meil on rendiauto, siis saame tegelikult ümbruskonda uurida, misiganes soov tekib, kas või Sanremosse minna. Randu on, basseinid on, ilusad Itaalia tänavad on, päike on, loodus on, veini on 😀 Mis veel tahta?!

Nii et tundub, et siinkohal ei viitsigi väga ette mõelda ja teen ülevaate, mitte sellest, mis plaanis on, vaid sellest, mis tegima ja kus käisime 🙂