Küll alles talve lõpus, aga siiski. Lennupiletid on ostetud, elamine kinni pandud ja mulle väga meeldib, kui on mingit reisi oodata. Lõppude lõpuks see kolm kuud läheb nagu niuhti.

Ega Tenerifest endast polegi mõtet väga erutuda, pool Eestit juba põhimõtteliselt elab seal. Aga sihtkoht pole jälle praegu nii oluline, peaasi, et natuke sooja saab ja peaasi, et mitte Egiptuses 😀 Põnev on hoopis asjaolu, et nüüd läheme koos lastega, meil neid kahepeale kokku kaks. Ongi lihtne lastega koos puhkamise reis, mitte midagi ekstreemset või eksootilist.

Kusjuures pole üldse minu orgunnitud minek – tegelikult läheb sinna suurem sõprade seltskond ja võtab villa, meie aga bookisime lähedale väikse korteri, et omaette ka olla saaks. (Käime teiste villat läbustamas ja tuleme siis oma koju ära :D).

Meie bookitud korter:

Ma olen kunagi 15aastasena Tenerifel käinud, see oli minu esimene soojamaareis, aga ma isegi ei mäleta, kus seal täpselt olime. Pidin šoki saama, kui arvutasin, et sellest on 21 (KAKSKÜMMEND ÜKS!!!) aastat möödas! Kuidas saab millestki üldse 21 aastat möödas olla?! Ainult sündimisest võibolla saaks.

Nüüd igatahes läheme Costa Adejesse. Vesi on küll külm (äkki 19 kraadi) ja ega ilmgi minu masti 30 kraadi pole, aga ausalt – suva. Soojem ja päikselisem ikka kui Eestis ning eks mingit tegevust ikka leiab, mis meeldiks nii lastele kui ka meile. Ma õnneks väga nõudlik pole – andke mulle üks kord päevas mingi hea restoran, kannuga sangriat ning musi ja kalli ning ma võin tiksuda vabalt nädal aega kuskil ära, kus päike on.

Sellised uudised siis.

Päise pilt: pixabay.com