Täiega äge puhkus oli! Suvesoe päike, meri, hea söök, sangria ja maailma parim reisikaaslane! Seekord ei läinudki ma reisile nii väga sihtkoha pärast, vaid lihtsalt sooja ja koos mõnulema. Ja vähe ei vä!

Ma ei hakka pikalt muljetama, tahan lihtsalt öelda, et ma olen väga õnnelik ning puhkus sattus täpselt õigesse aega, mul oli seda väga vaja. Kuigi mind nö hoiatati Lloret de Mar linna eest, et betoonlinn ja läbu, siis no ma ei tea… Loomulikult ei hakka ma seda võrdlema Roomaga või Itaalia armsate külakestega, aga meri oli kena, rand puhas, rannapromenaad pikk, toidukohti palju, hotell väga okei ning päike hakkas peale. Ühtegi labrakat mina ei näinud. Käisime seal hoopis näiteks kajakiga merel kaljude vahel sõitmas, mis oli väga lahe kogemus, ning see, et samal ajal eksisteerisid kuskil teises linnaotsas ööklubid, mind väga ei huvitanud. Linnas olid enamjaolt vanainimesed ja noored pered pooleks. Pooleks vist isegi veidi vanemate inimeste kasuks 😀

Samas on mul hea meel, et mõned blogilugejad soovitasid ka Tossa de Mari minna. Tõesti nunnu linnake. Sai ronida ka ja nautida superiluaid merevaateid, just neid õigeid helesiniseid.

Barcelonas käisime ka korra. Ma olen kunagi lapsena käinud, aga see pole ju see ehk et käest kinni ja hellust täis 😀 (Issand ma olen vist seniilseks muutunud!).

Lennukis. Rohtude mõju all ja hirmu ei ole 🙂 Magasin terve aja, korraks küll ärkasin poole lennu pealt ja olin küsinud, kas mu kaaslasel on mulle midagi pähe ja näkku anda 😀 Sest mu silmaklapid jäi maha. Ta andis oma kampsuni. Maandudes ja ärgates olin plaksutajaid kuuldes kampsuni alt kraaksunud nagu väike tige My: “Maakad!” 😀

Hotellituba Lloret de Maris. Rõdu külje pealt oli merevaade.

Üks basseinidest Lloret de Mari hotellis, me isegi ei ujunud seal kordagi.

Rand Lloret de Maris.

Koksikohvik Lloret de Maris.

Jätkuvalt koksikohvik Llore de Maris. Koos koksiga saime juurde ka aksessuaari.

Võtsin ka lonksu õlle. Okei, õlut. Tähelepanu, tegemist on alkoholiga, see võib (aga ei pruugi) kahjustada teie tervist.

Sangria. Seda jõime vist küll nii palju, et pikemal puhkusel juba võib tervist kahjustama hakata.

Minu igapäevane toit. Reaalselt sõin karpe igaks õhtusöögiks.

Hotellihommikusöök Lloret de Maris. No seal oli valikus küll KÕIKE! Isegi jäätist, söö, palju jaksad.

Rand Lloret de Maris, lained olid hullud, aga seda ägedam oli tegelt.

Vesi oli kohe ülepea põhimõtteliselt.

Tänavake Barcelonas.

Me Barcelonas 🙂

Rand Barcelonas ühelt poolt.

Rand Barcelonas teiselt poolt 😀

Järgmisesse sihtkohta – Tossasse – suundumas.

Tossa hotell. Romantiline puhkus peikaga 😀

Rand Tossas, laineid ei olnud, ilus helesinine vesi.

Tossa rand.

Tossa teine rannasopike, seal veetsime küll ühe mõnusa poolpäeva.

Suva maja Tossa de Mare tänaval.

Värvid!!!

Kokkuvõttes on Ryanairiga Gironasse puhkusele sõita väga lihtne, ma ei mõtle, et otselend ja värki, seda ka, kuid sealt edasi on 30 minutit bussiga ja oledki juba rannas. Bussid/rong sõidab igale poole ja kõik on loogiline ning käe-jala juures.