Minu uued tööelukaaslased ja Haapsalu veinipäevad

Minu uued tööelukaaslased ja Haapsalu veinipäevad

Jeerum, kui äge nädalavahetus mul oli. Laupäeva hommikul läksime Haapsalu veinipäevadele – veidi oli seal töötegemisi, aga enamjaolt siiski puhas lõbu. Panime hommikul ühe vahva telgi püsti ja kui töö tehtud, oligi täielik suvitamine.

Las ma siis tutvustan oma uusi tööelukaaslasi. See esimene tsikk on veits hull. See teine tsikk on… no see on ka hull. Kõik, tutvustatud! Ja mina arvasin, et mina olen hull. Ütleme nii, et kui oleks olemas hulluskaala, siis näeks asi välja umbes nii:

hull

Aga nüüd siis ka visuaalid (välimus nagu inglitel, aga seest on DEVILID!):

Karit
Esimene tiimiliige
MAIE
Teine tiimiliige

Kui ma tavaliselt olen harjunud, et käin oma sõbrannadega ringi nii, et orgunn ja eeltöö on minu tehtud ja kohapeal annan rahumeeli teatepuldi ja korralduse üle (st et mina ei vastuta mingite võtmete ega asjade ega mitte millegi eest :D), siis seekord oli lugu hoopis vastupidine. Eeltöö ja ööbimise bronni tegid kaks ülevalolevat tsikki ja kui töö tehtud sai ja algas vaba aeg, siis selgus, et mina pean see perepea olema, vastasel korral oleks meil apartmendi võtmed kadunud, uksed lahti, asjad ja pea laiali. Mina olin järksu reaalsuskontroll. MINA??!!

Aga hea on see, et ma tegelikult saan vastutusega idekalt hakkama. Ma ju olen päriselus ema. Kuna mul oli laps ka kaasas, siis see emaroll veereski sujuvalt mulle. Siiski, siiski… Minu laps oli see, kes pärast tuttavatele kirus, kuidas “Nende kolmega ei saa ju normaalselt tänaval käia, nad räuskavad!” Olgu mainitud, et tegelikult me oleme kõik lihtsalt elava loomuga ning rääkisime koguaeg kolmekesi korraga. Aga meid see ei seganud, sest kui ma enne teadsin, et suudan kiiresti rääkida ja samal ajal ka ühte sõbrannat kuulata, kui ta minuga räägib, siis nüüd selgus, et see toimib ka kolmekesi 😀

DSC07645

Peatusime Lapmanni majutuses ühes apartmendis, mis oli lihtsalt rohkem, kui me tahta oskasime. Kesklinnas, oma sissepääsuga, väga puhas ja ruumikas, kõik vajalik olemas. Nüüd tulevad telefonipildid:

Mina magasin lapsega sellises toas:

Meie suure toa ja köögi osa:

11F36FA1-FDDC-4C4A-85F2-FCE46811B2E8

9C3E2926-F2E5-4368-A468-34D1194EDCAF

E0C089EB-18E1-43D5-8741-271AE522D40B
Siis, kui hommikul käis veel töö ja lõbu käsikäes, millele järgnes lihtsalt lõbu
E259FF61-AF81-4814-B835-288DFC5C0813
Ilm oli jälle nii super

Siit see fotoreportaaž ka lõppes, kõike ei kannata näidata 😀 Ilusat pühapäeva nautimist!

 

 

2 thoughts on “Minu uued tööelukaaslased ja Haapsalu veinipäevad

    1. Ma ei avalda siin sinu kommentaari, aga see ei muuda mitte midagi. Aitäh muretsemast, kõik on hästi 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *