Kogu tõde päevavalgele :D Ehk ära hinda raamatut kaante järgi!

Kogu tõde päevavalgele :D Ehk ära hinda raamatut kaante järgi!

– “Ma olen nii paks!”

-“Ahh lõpeta, ei ole!”

-“Ausalt, ma tõesti olen JUMALA paks.”

-“Oled sa jee paks!”

-“Ei päriselt ka, sa ei kujuta ette.”

– “No kujutan, ma ju näen sind.”

– “Ei, sa tegelikult ei ole näinud, mul on ikka täiega kõht ees.”

-“Kuule peenikestel inimestel ongi kõht ees, mul tuleb ka süües kõht täiega ette.” (PS: tulebki!)

-“Ei, sa ikka ei kujuta ette, millest ma räägin, oota, ma näitan sulle.”

Toimus näitamine.

“Ooookei, see on tõesti õudne!”

***

Aga kui aus olla, siis ei osanud mina arvata (tundsin ju vaid blogi kaudu), et see teema on tegelikult nii tundlik, ega osanud tema arvata ja oodata, et ma pole väga ahh-pole-midagi-varsti-läheb-üle tüüp. Pane võrrandisse veel veel mitu pudelit veini ja ongi võrrand lahendatud ja X teada.

X = tagant järgi loll olukord.

Külas olen korra käinud, lapse sünnipäeval kunagi… Ühe reklaampostituse olen ka tellinud 😀 Nipet-näpet vist veel, aga tähtsusetu…

Nüüd on küll kogu tõde päevavalgele kistud 😀 Kaarnad, kaarnad, ae, ae, tulge nokkima!

PS: Leia pildilt kaks irooniakaarti, mis töökaaslastelt sain 😀

F4FF3DF3-D9D0-4A6B-9B44-9805C27FE8E8

PS 2: Täiesti seest surnud ma ka ei ole – mul siiski on empaatiavõime laste, laste multikate, loomade, nutvate inimeste, väga vanade inimeste, puuetega inimeste (kes peavad leidma endas igapäevaselt nii palju jõudud), puuetega laste emade ja pöördumatult haigete inimeste vastu. Äkki millegi vastu veel. Aga jah, ma teen isegi kõige sitemas olukorras, kuhu ma satun, nalja. Kurguauguni liikumatult sita sees vaikselt vajudes viskaksin ka veel ühe viimase pirni – kuni sitamaitse suus.

4 thoughts on “Kogu tõde päevavalgele :D Ehk ära hinda raamatut kaante järgi!

  1. On sul tunne, et “kaarnad” peaksid sind nokkima või? Või on sul tunne, et ma paljastasin mingi suure elusaladuse, mille üle ma iga õhtu sinu pilti vaadates mõtlen või? 😀 See õhtu sisaldas lihtsalt nii palju veini ja see oli üks kahest asjast, mida ma mäletasin üldse. Teine oli sinu isiklik asi, mida ma ei pidanud vajalikuks jagada. Ma ausalt ise leian ka, et see oli päris naljakas, mis seal vetsus toimus 😀

    1. Nii “kaarnad” kui ka “tõde päevavalgele” oligi irooniaga ju. Ma ei saa aru, miks ma peaks arvama, et sa mu pilti vaatad? 😀 Loodan, et mitte 😀

      1. Mulle jäi mulje, nagu sa oleksid sellest nii häiritud, et ma sellest kirjutasi, et pidid täpselt sama olukorda ikka uuesti välja kirjutama. Aga kui ei ja sulle niisama meeldib korrutada sama asja üle, mis just öeldud on, siis …ok, cool! 😀

        Ole mureta, mul pole su pilti, kuigi üks lugeja pointis out, et see üks ikka vist on, mis mu sünnal tehtud on, aga ma luban seda mitte vaadata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *