Turule on tulnud täiesti uus imedieet ÄÕPPNPJ! See on küll väga keerulise nimega, kuid kogub järjest rohkem populaarsust! Nimi lahti seletatuna on Ära Õgi Päevast Päeva Nelikümmend Päeva Järjest. Kahjuks mulle seda koostööna isegi mitte ei pakutud, aga ometi ma teen sellest täiega kiitva reklaampostituse.

Reegleid on VAID kaks:

  1. Ära õgi päevast päeva!
  2. Dieet kestab nelikümmend päeva!

Tulemus, mida ÄÕPPNPJ lubada saab on üheselt mõistetav:

Mida vähem sa õgid, seda vähem sa neljakümne päeva pärast kaalud!

Kõik on Eesti Vabariigi seadustega kooskõlas ja see ei ole tõesti mingi monkey business. Kogu dieedi vältel ei pea isegi olema mingit konsultanti, kes sind 24/7 toetaks ja küsimustele vastaks, sest kõik on niigi lihtne – lihtsalt ÄRA ÕGI!

Julgen seda soovitada, sest mul sõbranna just hiljuti saatis enne ja pärast pildi endast ja ta oli 40 päevaga 15 kilo alla võtnud! Näiteks soovitavad seda dieeti ka sellised inimesed nagu Hlkaskg Lkjskj ja Daayuy Lölkslkj. Nende edulood on netis ka üleval.

Mis juhtub pärast neljakümnendat päeva ja mis on selle dieedi edu saladus?

Vastus on lihtne: Kui dieet lõppeb, ei tohi Sa uuesti õgima hakata! See on ka ühtlasi selle dieedi edu saladus.

Nii lihtne see ongi. Tulemused püsivad! Head katsetamist!

Päise pilt: tavaline õgija (pixabay.com)

Edit: Eriline iroonia on see, et selle postituse üleval vilgub mul ka ühe teise täieliku imedieedi (rõhutan – iroonia) reklaam 😀 Ma väga vabandan, aga kuna ma neid reklaambännereid ise ei kontrolli siin, seda teeb reklaamiagentuur, siis kahjuks ei ole mul võimalik seda siit ka kohe ära korjata.