Koostöö, mida mulle ei pakutudki. Uus Imedieet ÄÕPPNPJ

Koostöö, mida mulle ei pakutudki. Uus Imedieet ÄÕPPNPJ

Turule on tulnud täiesti uus imedieet ÄÕPPNPJ! See on küll väga keerulise nimega, kuid kogub järjest rohkem populaarsust! Nimi lahti seletatuna on Ära Õgi Päevast Päeva Nelikümmend Päeva Järjest. Kahjuks mulle seda koostööna isegi mitte ei pakutud, aga ometi ma teen sellest täiega kiitva reklaampostituse.

Reegleid on VAID kaks:

 1. Ära õgi päevast päeva!
 2. Dieet kestab nelikümmend päeva!

Tulemus, mida ÄÕPPNPJ lubada saab on üheselt mõistetav:

Mida vähem sa õgid, seda vähem sa neljakümne päeva pärast kaalud!

Kõik on Eesti Vabariigi seadustega kooskõlas ja see ei ole tõesti mingi monkey business. Kogu dieedi vältel ei pea isegi olema mingit konsultanti, kes sind 24/7 toetaks ja küsimustele vastaks, sest kõik on niigi lihtne – lihtsalt ÄRA ÕGI!

Julgen seda soovitada, sest mul sõbranna just hiljuti saatis enne ja pärast pildi endast ja ta oli 40 päevaga 15 kilo alla võtnud! Näiteks soovitavad seda dieeti ka sellised inimesed nagu Hlkaskg Lkjskj ja Daayuy Lölkslkj. Nende edulood on netis ka üleval.

Mis juhtub pärast neljakümnendat päeva ja mis on selle dieedi edu saladus?

Vastus on lihtne: Kui dieet lõppeb, ei tohi Sa uuesti õgima hakata! See on ka ühtlasi selle dieedi edu saladus.

Nii lihtne see ongi. Tulemused püsivad! Head katsetamist!

Päise pilt: tavaline õgija (pixabay.com)

Edit: Eriline iroonia on see, et selle postituse üleval vilgub mul ka ühe teise täieliku imedieedi (rõhutan – iroonia) reklaam 😀 Ma väga vabandan, aga kuna ma neid reklaambännereid ise ei kontrolli siin, seda teeb reklaamiagentuur, siis kahjuks ei ole mul võimalik seda siit ka kohe ära korjata.

 

 

 

22 thoughts on “Koostöö, mida mulle ei pakutudki. Uus Imedieet ÄÕPPNPJ

 1. Olen mõelnud seda proovida aga siiani on selle hind mind takistanud. Mul lihtsalt ei ole seda raha kuhugi panna, mis üle jääb 😀

  1. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
   Aga see dieet töötab. Nii alla võtmise mõttes, kui ka selles mõttes, et kui raha on vaja kiirelt sebida 40 päevaga 😀

 2. Ma ei tea,kas asi on minus,või on see lihtsalt röövimine,sellise “dieedi” eest raha nõuda. Ma saan aru,et loll on loll olla,aga siiski. Tundub suht elementaarne,et kui päevas ainult 500 kalorit tarbida,siis kaal langeb,ei?
  See postitus,millele sa viitad oli küll kõige ebameeldivam “artikkel”,mida ma tükk aega lugenud olen. See ei olnud ju blogipostitus,vaid lihtsalt sitasti kirjutatud reklaam,nagu teleturu reklaam. Ma saan aru,et sitast saia ei tee,aga see oli küll uus low koos selle nähtamatu #koostöö templiga.

  1. Ma kardan, et kogu see pull on ka miskit moodi püramiidskeem, aga see on muhtalt mu isiklik spekulatsioon.

  2. Seda raha küsitakse ilmselt eelkõige nende imeliste ksülitooligraanulite eest, ilma milleta dieeti pidada ei tohi, sest põhilised toitumisreeglid jm info on ju tõenäoliselt niisamagi leitavad. Mis puudutab imegraanulite toimet, siis tsiteerin: “Meie graanulitele on energeetilise füüsika tasandil ümberkopeeritud rasedushormooni HCG bioenergeetiline võnkeinfo. Pane tähele, et see info pole aineline!” 😀

  1. See on selline dieet, kus sulle põhimõtteliselt makstakse peale ju 😀 Raha jääb lihtsalt roppu kanti üle!

 3. Kuule sellise valge taustaga pildile valges kirjas “koostöö” märkida oleks tegelikult veelgi kavalam – siis on ikka päris kindel, et mitte keegi ei näe 🤗 Ja siis võib julgelt kasvõi 60 suuruses fondiga ka panna. Ja siis saad jumala sirge südametunnistusega igal sammul rõhutada, et oled eetilisuse nimel endast kõik andnud ja rohkem kuidagi ei saa 🙃

  – Üks teine kibestunud mutt (a tegelt see on mul lihtsalt krooniline jonn lolluse vastu)

 4. Ma ekstra võtsin adblocki maha, et seda lubatud reklaami näha, aga mul vilkus hoopis miski autoreklaam.
  Aga dieedist, siis ma prooviks küll, aga ma olen oma kaaluga nii rahul, arvaku teised, mida tahavad. No kui makstaks, siis ma muidugi enam absoluutselt rahul ei oleks ja kohe prooviks/soovitaks sõpradelegi, mis siis et ma siis alakaalus oleks, aga no kellele need põhimõtted. Raha ju pealegi ei haise ja no kuigi ma iga kuu teenin nii palju, et võiksin hoopis majale iga päev uue katuse panna, siis mulle tegelikult meeldibki väga see meie vana ja katkine katus.

 5. Kindlasti see on hea dieet 🙂 , kolmandal päeval tuleb arvestada sellega, et keha muutub ülitundlikuks hakkad toidu lõhnasi tundma mida muidu ei tunne reklaam pildid muutuvad isuäratavaks, poes tahad muudkui osta, meeleolu muutub närviliseks, nagu võõrutus protsess, aga kui sellest üle saad, siis läheb juba nagu lepase reega ja muidugi vitamiini tuleb tarbida muidu võid ikka päris lolliks minna või sensitiiviks hakata, aga see eeldab seda, et sa ennem seda pole. 🙂

 6. Mulle varem on mõned sinu irooooonilised postitused närvidele käinud, aga see siin pani mind käsi plaksutama 😀 Mul olid silmad pööritamisest juba kuklasse kinni kleepunud selle google translate stiilis mitte-reklaam-postituse peale, aga nüüd nad keerdusid oma kohale tagasi.

  Eks ma ise olen loll, et ei suuda oma aeg-ajalt salaja kollast ihalevaid sõrmi nende lehelt eemale hoida, aga keegi peab seda kräppi korrale kutsuma.

 7. Minu arvates on suhteliselt madalalaubaline teha selliseid iroonilisi ja mõnitavaid postitusi ( just mitmuses, sest olen varemgi seda täheldanud) marimelli postituste ainetel. Arvestades, et sa ise üritad endast luua muljet kui väga intelligentsest inimesest. Ma ei ole paadunud marimelli jünger, loen nii tema kui sinu kui ka paljude teiste blogisid ja kõikidel on nii paremaid kui halvemaid postitusi, aga kellegi rahakotis sorimine tundub veits kummaline. Sest seda see #koostöö mainimine ju tglt on? Et teised näeks, et blogija sai selle eest raha? Ma ise pole blogija ja vb ma sellepärast ei saa sellest aru, aga No tõesti ei huvita kas ja kes ja kui palju mingi kirjutise eest raha sai. 🙂

  1. Ju ma siis ikka ei ÜRITA luua endast MULJET kui intelligentsest inimesest, kui ma nii madalalaubalise postitusi (mitmuses!) teen 😀
   A minnes tõsisemaks, mul on jumala kama kaks, oli see koostöö või palju ta selle eest raha sai. Siiralt täiesti savi. Minu kirjutatud iroonia on põhiliselt ikka nende IMEdieetide kohta. Kui sa sellest aru ei saanud, siis vb äkki polegi MINA madalalaubaline…

   1. Minu jaoks oli käesoleva postituse puhul ilmne, et ei ironiseeritud mitte rahakoti ega koostöö üle, vaid kahepalgelisuse ja lokkava rumaluse üle. Ütlen ausalt, ma ehk ei loe palju blogisid, aga nii primitiivseid inimesi kui need kaks ma vist ei tunnegi. Reaalses elus kohe kindlasti mitte. Mul ehk oleks neist isegi kahju, aga kuna rumalusega kaasneb ka piiramatu enesega rahulolu, siis ei olegi muud teha, kui pihku itsitada. Mida praegune postitus ka võimaldas😊.

 8. Kõik dieedid on kõva distsipliin ja järjepidevus. Pole vahet kas “sööd” hommikuks vaid kohvi ja õhtuks õuna või on järjekord vastupidine. Ja kehakaal on kõigest number, mis meil kõigil on. Minu jaoks on viimasel ajal mõõdupuuks pigem ümbermõõdud. Et kui enamik seelikuid on liiga kitsad, on taas aeg rangemalt ja korralikumalt ehk 5 x päevas sööma hakata. Ja seda “usku” olen ma ka, et süüa võib nii kringit kui kartuli salatit. Lihtsalt kogused on need mis peavad “targad” olema 😂. Ps. Ja öeldakse, et ärritab see, mis Sa ise oled…ja egas ma ise ka sellest viimasest mõttest alati aru saa, aga usun, mida targad räägivad. Ja loodan, et saabub see arusaamine ka mulle 🙂

 9. Kurb kuid samas naljakas on see, et ma lugesin su postitust ja ma teadsin kohe, millist äpardunud “turundajat” sa tögad, kuigi ma toda blogi aktiivselt ei loe (ainult siis kui teda kuskil mõnitatakse, kiikan, et millega ta nüüd hakkama on saanud).

  Kuidas keegi veel üldse talle mingisuguseid koostööpakkumisi teeb on täielik müstika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *