Me kõik teame olukordi, kus mingid reklaamid hakkavad lausa närvidele käima ja ISEGI, kui need on täitsa head asjad, siis sul on nendest reklaamidest oksendamiseni kõrimulguni ja sa ei taha neid tooteid ei näha, ei osta ega ka kasutada. Ma räägin nüüd iseenda eest, aga ausalt, mul on täiesti siiber järgmistest asjadest:

  • BREDEN KIDS! Jah, saime aru, et ilusad mustrid! Jah, saime aru, et on pikendatavad! Jah, me saime aru, et on MERIINOVILL! Kõik on kursis! Kas on keegi veel, kelle on laps, aga pole Breden Kidsi riideid? Anybody?
  • Meriinovill! Mis on talvel täiesti ASENDAMATU! (Huvitav, kuidas me eelmised talved üldse üle elasime?!). Tõesti, nagu keegi oleks jalgratta leiutanud. Ainult, et ei leiutanud. Kui hästi läheb, on kõik need meriinovillasest asjad jälle pikendatavad! Ja äkki isegi TASUTA TRANSPORDIGA!
  • Viibrikud, vaagnapõhjalihaste toonerid jms. Kui jääb mulje, justkui ma oleks sunnitud kõiki neid postitusi lugema ja piinlen, siis see ei ole muidugi nii. Pole ühtegi sellist postitust viitsinud lugeda, sest paradoksaalselt sellele, et need peaksid olema klikipostid, mind absoluutselt ei huvita need teiste lood. On veel minusuguseid?
  • WOLT! Okei, saime aru – Woltist saab süüa tellida! Kapish? JAA!
  • ORGAANILINE! Keegi tegelt teab ka, mida see tähendab? Mis see TEGELIKULT tähendab?! Siis veel “ökoloogiline”, “mahe”… Või kõik need kokku – orgaaniline, ökoloogiline ja mahe…näiteks toit. Turundus to the max!
  • LOODUSLIK! Oi, need pesuvahendid on NII LOODUSLIKUD, et neid võib lausa juua! Looduses on muide väga palju mürgiseid asju! Maikellukestest teete ka pestot muidu vä? Sest noh, looduslik!
  • EESTI DISAIN! Kõik, mida mingi eestlane kätega tegi, on Eesti disain. Ja selle eest saab muidugi 10 korda rohkem raha küsida.
  • KÄSITÖÖ! Selle sõna võib ükskõik millise toote nimetusele ette panna ning saad oma toote hulga kallimalt maha müüa. Ma mõistan, et mõned asjad ongi käsitöö ja nad peavadki rohkem maksma, aga see, kuidas see nüüdisajal iga asja ette käib, devalveerib seda sõna tegelikku tähendust.

Tänapäeval on ka kõik fotograafid, aga see on natuke teine teema. Ootan huviga aega, kui tuleb uus popp isehakanud teenus – näiteks kõik on juuksurid.

Unustasin midagi siit nimekirjast?

Foto: pixabay.com. Äkki käsitöösõrmus?!