Mäletate, kui Mariann endale TUUB‘i retuusid näkku tõmbas tõestamaks, et need on läbipaistvad? (Sel ajal oli mu aju sellises arengustaadiumis, et ma ei oleks retuuse ei näkku ega isegi mitte tagumiku ümber tõmmanud). Kõigil oli nagu natuke naljakas, aga samas oleks minul olnud ka kurb, kui ma oleks ostnud 59 eurot (!) maksvad retuusid (!) ja avastanud, et tegelikult on need “värvilised 20 dennised sukkpüksid”.

Täna on selline ajalooline päev, kus ma avastasin, et retuusid võivad olla ikka päris vinged ja ma… ISEGI KANNAKSIN NEID! Kuidas see juhtus? Nägin täna TALI poe mitut stiilipilti ja avastasin, et sellise kombona (aga just sellise vinge kombona!) ja nii ägedad (ja just nii ägedad!) retuusid ju täitsa töötavad.

15894931_1486680884683238_8143048850977490194_n

Foto on võetud TALI Facebooki lehelt, ma olen selle lehe jälgija 🙂

screen-shot-2017-01-04-at-20-32-30

Foto on võetud TALI instagrami lehelt, ma olen selle lehe jälgija 🙂

Tegemist on Due brändi retuusidega (ei ole reklaampostitus!) ja minu ainuke küsimus on – KAS NEIL PAISTAB TAGUMIK LÄBI VÕI MITTE? Tegelikult võiksin ma üks õhtu lihtsalt 3 sammu sinna poodi jalutada, sest ma elan põhimõtteliselt ju siin kõrval, ja need endale jalga või pähe (päris hea test eksole)  tõmmata. Või siis saata TALI poodi lühike ja lakooniline e-mail: “Tere. Mul on küsimus Due retuuside kohta. Kui ma need jalga või pähe tõmban, kas need paistavad läbi?”

Alumine pilt (va müts ja mingi karvatutt) meeldib mulle isegi rohkem. Retuuside* peale tekib mul aga kohe üks teatud error. See error, et never-ever ei pane ma korraga selga retuuse ja TUUNIKAT, see on hullim kombo üldse. Aga ma ei saa ju käia ka retuusidega nii, et tagumikku üldse midagi ei kata. Isegi kui retuusid pole läbipaistvad, pole see nagu… ee… VIISAKAS?! 😀 Ja ma ei mõtle sellises ulakas mõttes, nagu liiga avar ja seksikas dekoltee kirikus vms. Vaid selles mõttes ei ole viisakas, nagu poleks viisakas meesterahval spaahotelli restorani tulemine “speedodes” tagumikuga.

aqux-ultra-low-waist-men-s-swimwear-speedo-men-swimming-pant-5620087-gallay

Keegi mõistab v? 😀 Nii ongi mul error… Et kui retuusides tagumiku katmine on mutilik ja mitte katmine on sama, mis speedotagumik restoranis, siis KUIDAS retuusidega käia? 😀

Viimane pilt mantliga on ilus ja nutikas, tagumik on kaetud, samas ees ei laperda mingi põlle moodi tuunikamoodustis. Aga mis saab siis, kui mantli ära võtta? Kas näiteks tööl kontoris oleks niimoodi viisakas käia? Ma loomulikult ei mõtle kohas, kus mingi teatud range etikett ette kirjutatud. Igatahes olen ma veits armunud nendesse retuusidesse ja loodan, et kui need isegi läbi ei paista, siis et need oleksid mõnusast materjalist.

* Igaks juhuks maninin, et ma ei räägi siin postituses:

  1. spordiretuusidest.
  2. tibide mustadest nahadetailidega “kaunistatud” retuusidest, mida nad kontsadega kannavad.

PS: Päise foto on TALI Facebooki lehelt ja need on imeilusad Due retuusid.