IMG_4138Minu Roos sai laupäeval 7. Roos on ta juba väiksest peale, mis sest et ta ise teatas ca pool aastat tagasi, et talle aitab Roos olemisest, ta tahab olla nüüd Tulbike. Vahel on ka. Peale selle on ta olnud ka Lehte (see on tagurpidi Ethel) ja Ettur ja Eteroos…. Nii palju nimesid minu Ethelikesel.

Seekord otsustasin, et ma ei taha suvel seda mängutoa sünnipäeva korraldada, kõik on niikuinii kuskil puhkustel ja ma lihtsalt ei viiiitsi seda kampa kokku ajada ja põdeda, kas tuleb ka rohkem kui 3 inimest, seega otsustasin, et läheme 26. juulil, minu Roosi sünnipäeval, hoopis kahekesi Pärnusse Lottemaale ja pärast seda spaasse ja lihtsalt naudime kahekesi olemist. Karli jätame ka maha, teised meie pere lapsed olid niikuinii Inglismaal…

IMG_4145Hommikul ärgates oli meil väike kook (ainuke, mis Ethel sööb), lasteshampus ja kingituste üleandmine ja pärast seda kihutasimegi minema. Lottemaa oli täiega lahe, mitte see maa nii väga ise, vaid need tegelased. Need olid nii oma rollis sees, et isegi kui mu ema (ta tuli ka Lottemaale, sest oli samal ajal Pärnus) oma kunagise õpilasega juttu puhus, rääkis too õpilane ikka jänese häälega.

IMG_4151Minu lemmik oli aga Susumu, ta oli lihtsalt niiii ehe, käis ringi, rääkis imeliku jaapani aktsendiga (tegelikult lihtsalt ütles öeldised valesti), sai lastega sõbraks, tekkis selline tunne, nagu ta elakski siin territooriumil päriselt. Mis kõige ägedam – sigade toas laulis ta Ethelile sünnipäevalaulu ja hakkas talle tegema käevõru. See võttis aega ja me pidime vahepeal edasi liikuma… Mingi tunnike hiljem tuli Susumu meid otsima ja andis Ethelile valmis käevõru 🙂 Sünnipäevalaulu kuulis Etheli nii mõnegi tegelase käest. PS: kõige nõmedam tegelane oli Lotte ise, ta ei osanud väga muud teha kui hüpata ja käsi laiutada. See eest jänes Alberti isa Adalbert oli niiiiii lahe kutt. Mitte nagu üleüldse, vaid jänesena.

IMG_4152Ethel kaifis Lottemaad täiega, mis sest, et reaalselt ei ole ta Lotte fänn olnud juba paar aastat, sest uued asjad on peale tulnud. See aga ei takistanud üldse Lottemaa fännamist 🙂 Pärast läksime Strandi. teadsin, et see pole mingi suurem asi veekeskus, aga ujumisbassein on, soojavee bassein on, mullivann on ja saun on ka. Etheliga natsa möllata ikka saab! Pealegi on Strand suht soodne, 79 EUR. Möllasime spaas ca 1,5 tundi. Lõpuks läksime sööma ja Apollo kinno “Pikslid” vaatama. Kell 22.00 koju jõudes (või siis õigemini hotelli) olime puruväsinud ja nii mõnus oli kellegi teise tehtud voodi värskete linade vahele pugeda…

IMG_4180

Ma ütlen ausalt, et minu jaoks oli see parim Etheli sünnipäev üldse. Kõige tähtsam – talle ka meeldis. Ta oli nii suur ja asjalik tüdruk ja ma armastan oma Roosi nii nii väga! Musi, minu Roosike! 🙂

PS: Homme sõidan ma Itaaliasse ja ilmselt nädal otsa ma puhkan ka blogimisest. Olge mõnusad 🙂