Lubasin blogis ka kirjutada, mis seos minul nende leluki mänguasjakastidega on. No ega muud pole, kui et minu kallis kaasa, kes muidu tegeleb projekteerimise ja muude ehitus- ja arendusasjadega, on need nunnud disaininud, aastatega nende tegu ja nägu lihvinud ning lõpuks ideaalsed mänguasjakastid teoks teinud. Ja eks need lelukid ole kõrvalt vaadates selle ajaga ka mulle armsaks saanud.

Kahjuks meil endal enam väikseid lapsi pole, kes sellest mänguasjakastist rõõmu võiks tunda, samas on see omamoodi õnn ka, sest kes viitsiks mänguasju laiali täis tuba koristada 😀 Tegelikult leluki praktilised katsed näitavad (sest eks neid ole aja jooksul ikka katsetatud ka), et ega lastele mänguasjakasti funktsioon nii fun pole, kui see kasti ronimine ja ringi kimamine on!

A mis ma öelda veel tahan, on see, et annan oma garantii, et nende tellimine on absull turvaline ja saate jõuluks kätte, kui mõtlete, et teie printsessile või poisiklutile võiks mõni neist kolmest sobida. Miks ma kasutan sõna “printsess”? No aga tõld on ju printsesside teema! Või miks mitte ka printside?! Veok on vist rohkem kuttide värk, aga samas buss on selline universaalne sõiduk!

Leluk käib kokku tappliidetega ja kokkupanekul ei lähe vaja ühtegi tööriista. Sellega saab tõenäoliselt hakkama isegi pereisa! 😉 Lelukite materjaliks on vineer, mis kaetud lapsesõbraliku (loe: söödava), kuid samas puitu kaitsva viimistuskihiga. Ja mis lapse jaoks peamine – lelukil on rattad all, mille abil saab ta lelukiga lõbusalt ringi vurada.

Kust saab? Siit e-poest saabki! Kui endal vaja ei lähe, siis äkki mõne tuttava mudilane võiks sellisest asjandusest silda visata, seega jagage sõpradega ka infot, et Ebapärlikarp soovitab 🙂