Ethel tuli koju ja rääkis, et mingi võistlus käib. Seletas, kuidas tuleb koledat asja joonistada ja auhinnaks on telefon IPhone VIIIIIIIS. Silmad põlesid peas. Ta tegelt isegi ei tea, mis telo see VIIS on, a ju tundus lahe. Endal tal on Iphone 4, aga ega tal sellest aimugi pole. See mingi minu vana näss. Kui uue sain, siis andsain vana lapsele, sest ma ei raatsinud talle tema esimeseks telefoniks, mis tõenäoliselt kohe liivakasti ära kaob või lompi kukub, uut osta. Nüüd on ta seda kasutanud juba 1,5 aastat ja alles nädal tagasi purunes tal ekraan. 1,5 aastat sama telefon 6-7 aastase lapse kohta on super tulemus minu meelest 😀 Sünnipäevaks lubasin nüüd talle uue osta. Loomulikult mitte Iphoni.

Hakkasin õpetaja saadetud e-mailides sorima ja leidsin võistluse info. Tegelikult tuleb mitte joonistada, vaid hoopis pildistada. Pildistada koledat asja nii, et see oleks ilus. Seletasin Ethelile asja ära ka.

Fotovõistlus.jpg

Reklaam võetud www.minumaa.ee lehelt

Suht lahe konkurss. Mõte hakkas kohe liikuma. Hmm… Kole asi? Kasside kakajunnid, mida ma iga päev koristan, on päris koledad. Kas neid saaks kuidagi pildistada mingi nurga alt või filtriga, et need ilusad tunduks? Liiga kunstlikult pingutatud ehk, kui hakkan neist natüürmorti kokku panema. Äkki otsiks kohe õuest koera junni. See ei tohiks keeruline olla, sest Kalamaja Facebooki grupis tihti teema üleval, et koeraomanikud ei raatsi junne ära koristada. Varajasel hommikul, päikesetõusu ajal, kui äkki veel ka härmatist maas, saaks ehk selle ilusa pildi koledast asjast kätte 😀 Miskipärast lastega ikka need kakanaljad on kõige aktuaalsemad, samas vb ma ise ka veidi provotseerisin seekord.

Tegelt ka – kift konkurss. Võiks lapsega täitsa osa võtta ja nädalavahetusel seda koledat asja otsima minna. Ainult et kampaania tegelik mõte – tutvustada/ reklaamida lasteajakirja Minu Maailm – läks Ethelist selle Iphone 5 taustal kuidagi laia kaarega mööda.

PS: foto päises on pilt, mille google annab kõige esimesena, kui googeldada inglise keeles “kole asi”.