Kui ma juba filmidest rääkima hakkasin, siis ma lihtsalt pean südamelt ära saama ühe rõlgema stseeni, mis ikka ja jälle mingites filmides ja sarjades kordub, ja millest ma absoluutselt aru ei saa, kas päriselt ka inimesed teevad nii. Mehed siis. Jutt käib meeste ühiskasutatavast WCst. On mingi tüüpstseen, kus mehed kõrvuti pissuaaridesse kusedes üksteisega järsku small talkima hakkavad. Nagu sellest veel vähe oleks, teeb üks oma häda lõpuni, tõmbab luku kinni ja püksid üles ning siis sama käega, millega ta just oma teatud kehaosa katsus, patsutab teisele õlale.

Nagu PÄRISELT ka tehakse nii või? Iga kord, kui ma seda näen (just jälle nägin viimases “Tuuli Roosmaa mees” osas), tahaks veidi oksele hakata. Juba üksteisega jutustada sellises olukorras tundub väga imelik, mis veel siis sellest rääkida, et enne, kui käsi pesta, teisele sama käega õlale patsutatakse.

Kuskilt just hiljuti kuulsin või lugesin (üldse ei meenu, kust) ütles mingi tüüp, et mehed ei pesegi pärast pissil käiku alati käsi. Ainult siis, kui tilgad konkreetselt käe peale lähevad. Kindlasti ei käi see kõigi kohta ja kindlasti on neid, kes ei pesegi käsi, kuid mõelda, et kuskil kollektiivis või sõpruskonnas selliseid mehi liigub… Iu, ausalt! Ja siis mehed imestavad, et miks naised kahekaupa vetsus peavad käima, ise teevad tualetis selliseid veidraid asju.