See aasta unutasin Eesti Laulu üldse ära. Olen ikka alati vaadanud, aga seekord isegi ei teadnud, millal see telekast tuleb, rääkimata, et oleks end ette kurssi viinud. Kiire oli ka ja kuidagi nii see läks. Seda, et üldse eestilauluaeg on käes, sain teada Ritsika blogist. Mulle jäi meelde, et ta kirjutas, et Laural on nii äge punane jopp või midagi sellist… Nüüd nägin seda jopet videost ise ka. Naljakas, ma poleks eluski selle peale tulnud, et seda jopet kiita või märgata. Mitte et inetu, aga lihtsalt punane on minu jaoks selline värv, mis mind üldse ei kõneta. Nagu oleks nähtamatu, ma vist suudan sellest läbi vaadata. Mul ei ole garderoobis mitte ühtegi punast asja ja ma isegi ei kaaluks seda. Kui ma läheksin mingisse ainult-punased-riided poodi, siis vaataks, et täiesti tühi pood ja tuleks tulema 😀

Üritasin täna hommikul brunchi kõrvale järelvaatamisest I poolfinaali jälgida. Peika oli kõrval kogu aeg, et pliis, kas ma võin arvutisse minna. Paar esimest lugu üritasime ikka koos ära vaadata, aga andke andeks, see ERRi helikvaliteet on ju täielik p*sk. Ma ei imesta, et paljudele tundub, et Eesti Laul on see aasta hoopis amatööride talvepäevad, sest heli on lihtsalt väljakannatamatult halb ja jätab mulje, et lauljad, kes tegelikult oskavad laulda, teevad oma elu kehvamat esitust.

Jumal tänatud, järelvaatamisel on edasi kerimise võimalus. Kaaslase lubasin ka peagi teleka eest minema, ei raatsinud teda rohkem piinata. Peagi läksin ka ise hoopis voodisse pikutama. A mulle meeldis seekord Taukari ja Niinemetsa duo. Taukar oli asjalik ja Niinemetsa naljad polnudki nagu väga pingutatud.

Pikutasin voodis ja olin Eesti Laulu juba unustanud, kui kuulsin, et teises toas kõlab järgmise poolfinaali laulude tutvustus. Järksu kõlas mingi laulu klipp ja ma tormasin teleka ette – KES SEE LAULAB?

Täiesti tundmatu esitaja, aga lihtsalt väga hea laul. Lemmik!

Aga tulles veel Laura juurde tagasi… Ma ei saa aru, mis inimestel viga, et näägutavad, et Laura unustas laval püksid maha. Inimene on ilus, megasale, kaunite jalgadega, noor ARTIST LAVAL. Jumala eest, miks ei võiks ta kanda sellist kostüümi, mis peale kõige muu näeb välja nagu mingi tuntud moedisaineri tõsiseltvõetav saavutus, mitte suvalisest lirust kokku traageldatud kooliprojekt. (Pole päriselt aimugi, kes selle rõiva autor on). Ma ei ole teabkuisuur Laura fänn, aga kammoon! Laul on ka täitsa hea, vist mu teine lemmik. Kuigi oleks eelistanud, et seda laulaks mõni teine esitaja.

Täna on vist II poolfinaal… Aga ma olen kuidagi väsinud. Pigem vaatan oma uut suurt lemmikut – “BoJack Horseman” sarja. Lihtsalt geniaalne asi. Heli pole ka tuksis.

PS: Pildil on minu valentinipäeva tulbid. Teise üllatuse pilti ma siia üles panna ei saaks, see oleks liiiiiiga kreisi 😉

Jagage muljeid, kui viitsite 🙂