Põhimõtteliselt veel nädal tagasi arvasin, et mingit reisikihku lähiajal küll peale ei tule, täna sain aru, et asi oli selles, et kuni reedeni oli meil veel piisavalt mõnus ilm ja suve järelmõju. Täna plaanin ma korraga juba KOLME reisi!

Oktoobris tahaks teha ühe pika nädalavahetuse Lätis. Mõtte pani mulle pähe kolleeg, kes rääkis, kuidas hiljuti Riia lähedal Siguldas tuuletunnelis lendas ning kuidas see ilgelt äge oli. Mulle tundus jumala hea idee, järgmisel hetkel uurisin juba sealkandis spaasid, sest külmal ajal tahaks ikka kuskil mõnuleda ka. Ning sellest järgmisel hetkel vaatasin tuuletunnelis (või kuidas iganes seda nimetatakse) lendamise videot Aerodium Sigulda lehel ja küsisin endalt, MIS MUL VIGA OLI, kui arvasin, et see on hea mõte?!

Kolleeg rääkis ka bobisõidust, kuidas bobikelk, aga rattad all, bobirajal alla sööstab. Olevat veel vingem olnud kui lendamine. Isegi see tundus tol hetkel täiesti teostatav. Ma olin kaine! Praegu vaatan ta saadetud linki sellest pullist (Bobtrace) ja olen täiesti veendunud, et kui on üks asi, mida ma KUNAGI EI TEE, siis on see ratastega bobikelguga 85 km/h bobirajal alla sööstmine! Ja kui ma olen milleski veel sama kindel, siis ka selles, et Karl ei igatse just igapäevaselt seda kelgusõitu 😀 Seega ma ei teagi, mida ma seal Lätis siis kahekesi teeme!

Spaade osas Riias kaalun hetkel kahte varianti, kas Hotel Grand Poet by Semarah***** või Hotel Radisson Blu Latvia****. Radissonil on see kõrge katusebaar, kust oleks õhtul tegelikult väga tsill istuda ja tuledes linnale pilku heita. Kui keegi oskab kumbagi spaahotelli või midagi muud soovitada, siis olen üks suur kõrv.

Ma olen üldse üks suur kõrv seoses sellega, et mida teha kahekesi Riia kandis terve nädalavahetuse, kui ilm on OKTOOBER! Ehk siis külm, kole, hall, märg, külm… A seda viimast ma juba ütlesin. Või kas me peame üldse Riias olema? Kus veel olla ja mida teha? Minu jaoks on terve sügis-talveperiood siseruumiperiood ehk igav ja plass periood.

Sõbranna ja tema mees kutsusid suusareisile uue aasta alguses. Jälle suutsin esimese hooga mõelda, et no miks mitte. Vihkan talve ja külma, aga samas pole varem kuskil mägedes suusareisil käinud. Vähemalt teistmoodi kogemus. Jumal tänatud, et see reis neil ikkagi ära jäi, sest praegu plaanime veebruaris neljakesi hoopis Taisse minna või kuhugi mujale, kus on soe, helesinine vesi ja loodus. Kammin lennupileteid, aga hetkel on parimad pakkumised piletitele ca 650 eur ühele inimesele ühe ümberistumisega (mul on vaja suts ja kohale, mitte 30 h järjest erinevaid lennukeid proovida). 650 eest saab juba ka mujale kui Taisse. Sobiks ka see hind, aga ootame praegu, et äkki viskab mingit soodukat. (Mul tegelt pole eriti aimugi, kus veebruaris käiakse). See oleks ka minu esimene reis niimoodi sõpradega (paaridena) neljakesi minna ning tundub juba eos väga fun.

No ja nädalaks tahaks oma uue armastusega ka kuhugi minna. Karitiga siis. Koguaeg oleme plaaninud sõbrannadega minna, olen elus 2 korda käinud, aga need korrad olid ammu. Karitiga kahekesi paneks lihtsalt kuhugi Küprosele. Suva, et ma seal kaks korda juba käinud olen. Karitiga on aga see probleem, et kuna ta on minust noorem (mitte oluliselt, aga siiski), siis mina lihtsalt ei jaksa temaga sammu pidada. Ta võib 2 ööpäeva järjest pidutseda ning kolmandal võibolla veidi haigutab. Mina haigutan juba peole jõudes. Ma ei tea, kuidas ma end enne seda treenima hakkan ja vormi viin.

Sellised plaanid siis. Mis ise? 😀 (Ütlen seda alloleva ilmega).