Lugesin täna juhtumisi Marimelli paari blogipostitust sellest, kuidas ta pärast nõmedat Malta reisi kohe uuesti puhkama kibeles ning valis viimase hetke odava Bulgaaria paketika.

Teadsin, et söök võib olla kehv, tuba väike ja vein sitt, aga tegelikkuses jagub mul selle kolmetärnika kohta väga palju kiidusõnu. /—/

Hommikusöögil on erinevad munavariandid, singid-salaamid, juustu, millel maitset pole, aga täidab kõhtu ikka, veits mozarellalik… /—/ 

Lõunaks luristan iga päev suppi (oleme siiani saanud kanasuppi ja frikadellisuppi ja kui soola juurde panna, kannatavad täitsa süüa). /—/

Koka ei maitse nagu koka, vaid nagu pepsipudeli pesuvesi. Vein on üllatavalt okei. Tundub selline lahjem, aga alati jääkülm ja hea.

Ausalt, iga inimese reisiootused ja lemmiksihtkohad võivad väga erinevad olla. Väga! Ja see on okei, aga arvestades, mis ma eile just kirjutasin, siis mulle päriselt ei mahu pähe, miks kibeleda praegu (kui Eestis on nii soe ja mõnus) kodust ära, kuhugi, kus oled arvestanud, et “söök võib olla kehv, tuba väike ja vein sitt”? 😀 Kibeleda RAHA EEST kuhugi, kus igapäevaselt supile soola peale pannes kannatab see isegi süüa, kus juustul pole maitset, aga noh, täidab kõhtu ju tegelt, ning kus tuleb juua kokavärvi pesuvett??? MIKS? Jumal, issand, MIKS?! 😀 See pole isegi mitte retooriline küsimus, ma tõesti tahaks teada, mis seal siis praegu paremat on kui Eestis? Veits vananenud roosteplekiline välibassein? Odav ja lahja jääkülm vein? Kas keegi võtaks vaevaks ja seletaks?

Ma ei tea… Mul endal ei ole küll siin praegu midagi, mis mind kodust ära ajaks. Just täna käisime lapsega jalutamas ja välikohvikutes päikest võtmas, nautisime superhead salatit ja pitsat, päris kokat ja kohvi. Ma ütlesin mõttes, aga tegelikult vist välju häälega 4-5 korda: “Issand, kui mõnus ikka…!” Uskumatu, kui palju ilm ja päike elu mõjutab!

PS: Ja mina, kes ma alati kannan jakki kaasas, ei vajanudki seda täna. Eile ka mitte.

9D6A03D2-597B-4E42-B513-CEC871A2E109

Kitsejuustu-peedi salat ja juustupitsa #boheem