EBA. Lühidalt

EBA. Lühidalt

Ma ei tee pikalt. Lausega – ma ei võta osa Eesti vast et esiklounipaari ego upitamise üritusest, mille nimeks on täiesti vägivaldselt pandud Eesti Blogiauhindade Jagamine.

Aga mis muu see on, kui kriitikale ja aruteludele reageeritakse peale kõige muu, mis teistes blogides välja toodud, nii: “Hea meel tõdeda, et tänu meile on ka teie elu huvitavam. Võtke heaks”.

Jah, aitäh, etenduse eest, paar esimest aastat võis see kahemeheshow ju isegi veidi põnev olla, aga kaua sa sama etendust ikka vaadata jaksad. Muidugi on ka paar teist võimalust, kui see stand up tragedy.

A) Võtke oma silla jutt (sild blogijate ja turundajate vahel) ja tehkegi sellest üks iga-aastane BLOGITi üritus. Ehitage oma sildu või põletage neid! Pluss: BLOGITi loojatena võite teha selle ürituse nii oma nägu, kui tahate. Isegi kui see nägu polekski nägu, vaid oleks näiteks perse. Jagage kõik manti ja pärast kõik kirjutage mandist.

B) Tunnustage päriselt ka parimaid! Miinus: Natuke rohkem aju on vaja. Ja respekti.

 

38 thoughts on “EBA. Lühidalt

 1. Kommenteerin vähe aga pidin ütlema, et pole midagi nii lühidat, tabavat, konkreetset tükk aega lugenud.
  Ära kindlasti kuskile kaamera ette satu, muidu võib kõlada avalik appi hüüd, kui stiilitu ja maitsetu riietus Sul on 😀

 2. Mõistlik. Mõtlesin, et kui mul oleks nt loomelinnakus oma pood ja see paar tuleks ostma, siis ma lihtsalt ei müüks. See oleks õudne kui mu sall, käekott vmt looming nende küljes ripuks ja arvustamist saaks . või keegi mu toodet nende küljes näeks. kohe oleks ropp ja piinlik.

 3. Ma loen vist üleüldse esimest korda sinu blogi aga peale seda postitust, oled abielus?
  Ma olen küll, muidu teeks sulle abielu ettepaneku😀

  Sa oled osav!

  1. Kle ma sain eelmine aasta ju sel klounaadil arvamusblogide hulgas I koha ka 😀 Pean end hoidma tiitli väärilisena 😀
   PS: ma igaks juhuks ütlen, et need inimesed, kes minu poolt hääletasid, ei ole minu silmis kuidagi seotud mingi korralduse poole ja korraldajatega ning hääletajate tunnustuse eest olen ma siiralt tänulik.

 4. Väga hea postitus, aga kõige kurvem selle teema juures on see, et nad ise ei saa üldse aru, mida nad valesti teevad ja raiuvad oma tõde nagu rauda. Mind häirib veel see lõppematu eneseõigustamine, selmet püüda ennast kõrvalt vaadata või natukenegi täiskasvanulikumalt käituda. Kurb.

 5. Lugedes seda, siis pean tõdema, et ka sina ei erine teistest blogijatest mitte millegi poolest. Täpselt samasugune labane ja klikke kerjav nagu Mallukas. Teema on kuum ja siis näed, et ohh võimalus klikke teenida. Hale vaadata s lausa. Mallukas vähemalt on kuhugi jõudnud oma blogiga ja teenib raha. Sina aga alles üritad siin kuhugi jõuda. Blogi millestki milles sa hea oled, mitte ära ürita teiste najal ratsutada. Piinlik.

  1. Ma käin tööl muidu, mul ei ole tahtmist ega vajadust blogis reklaampostituste kirjutamisega teenima hakata. Blogi on hobi ja vaba aeg.
   Nii hüsteeriline kommentaar sul, ma ei suuda sind tõsiselt võtta.

 6. Ma ütleks, et ka varem ei osanud ma päris hästi sinu kohta seisukohta võtta, tundusid vahel kuidagi ülbe ja ebaviisakas. Nüüd aga minu arvamus langes sinust veelgi madalamale. Väga ebameeldiv inimene tundud kahjuks.

  1. Novot ja mul on sama tunne EBA korraldajatega/korraldamisega (va see, et ma ei osanud alguses päris hästi seisukohta võtta). Ütlesin välja, nii nagu sina praegu kommenteerid minu kohta.

 7. tundub nagu oleks teatud klounipaari andunud jüngrid rünnakule asunud 🙂
  mu arust küll hea, isegi väga hea, et Ebapärlikarp ütleb OTSE ja AUSALT nagu asi on
  klounijüngrid, mokk maha

  1. Aga mis ma valesti ütlesin? Ongi natuke rohkem aju vaja, täpselt nagu arsti ameti jaoks meil enamikul. Ja sellist üritust on võimatu korraldada, kui puudub ühiskonna ja teatud ringkondade silmis austus ja väärikus.

   1. Aga see au ja väärikus puudus neil juba algusest peale?! (vähemalt minu arvates 😀 ) Samas mitu aastat sa ikka osalesid ju! 🙂 ma saan aru kui sa oleksid kohe algusest peale üritust eiranud. Miiu nt kohe peale seda ilublogijate postitust võtis kindla seisukoha, enamik aga kirjutas mõne postituse, viibutas sõrmega aga osales ikka – vot see on minu meelest kahepalgelisus 🙂

    1. Muidugu ma osalesin. Alguses oligi kogu see asi nii algeline ja oli lootus, et läheb paremaks. No aga neid suuri lahmimisi ja rumalad sõnavõtte on nüüd juba võimatu eirata.

 8. Ma muidu väga armastan su blogi lugeda ja alati ootan uusi postitusi põnevusega… See postitus, aga tundub kuidagi ebavajalik. Arvamused arvamusteks, pigem on ju tore, et keegi pühendub ja üldse millegi sellisega tegeleda jõuab/tahab. Ja kui aju on vaja, siis meil on terve hunnik blogijaid kes võiks enda omasid laenata, mitte ainult kritiseerida ja maha teha?!?

  1. Asi ju ongi selles, et kõik ONGI oma “ajusid laenanud” ja nõu andnud. Mitu aastat järjest! Kuni enam ei taheta peaga vastu seina joosta.

 9. Miks Sa nii õel oled teise inimese vastu? Kas Sa mõtled ka mida korraldaja tunneb? Milleks nii haiget teha sellise postitusega. Vaata ennast kõrvalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *