Ma ei tee pikalt. Lausega – ma ei võta osa Eesti vast et esiklounipaari ego upitamise üritusest, mille nimeks on täiesti vägivaldselt pandud Eesti Blogiauhindade Jagamine.

Aga mis muu see on, kui kriitikale ja aruteludele reageeritakse peale kõige muu, mis teistes blogides välja toodud, nii: “Hea meel tõdeda, et tänu meile on ka teie elu huvitavam. Võtke heaks”.

Jah, aitäh, etenduse eest, paar esimest aastat võis see kahemeheshow ju isegi veidi põnev olla, aga kaua sa sama etendust ikka vaadata jaksad. Muidugi on ka paar teist võimalust, kui see stand up tragedy.

A) Võtke oma silla jutt (sild blogijate ja turundajate vahel) ja tehkegi sellest üks iga-aastane BLOGITi üritus. Ehitage oma sildu või põletage neid! Pluss: BLOGITi loojatena võite teha selle ürituse nii oma nägu, kui tahate. Isegi kui see nägu polekski nägu, vaid oleks näiteks perse. Jagage kõik manti ja pärast kõik kirjutage mandist.

B) Tunnustage päriselt ka parimaid! Miinus: Natuke rohkem aju on vaja. Ja respekti.