Piimad

Piimad

– Kas sulle meeldivad lapsed?

– Mismõttes?

– Lapsed noh, üleüldse. Meeldivad nad sulle?

Olete mõelnud? Miks mulle peaksid kõik lapsed meeldima? Mulle meeldivad need lapsed, kes on ägedad ja toredad. Sama on inimestega. Ei meeldi mulle kõik inimesed. Ei meeldi mulle kõik raamatud. Nii et sellist ühtekuulvustunnet ei tunne ma ei kõigi emadega, ei kõigi ametivendadega, ei kõigi blogijatega, kõigi eestlastega ega kõigi naistega. Ei, ma ei pea ühte hoidma vaid seepärast, et meil on sama amet, või seepärast, et oleme samast soost.

“Me, naised, peame kokku hoidma!” Unustage ära!

Eriti, kui ma loen, kuidas mingi naine – Eesti bikiniifitness – jagab Instagramis “vaimukat ilunippi”:

“Lae üles pilt, kus põhifookus on su piimadel ja usu mind, võid isegi silmad värvimata jätta, kedagi ei koti…” (LINK).

Piimadel? Vabandust, misasjadel? PIIMADEL? Ilunipp? Ja Delfi sporditoimetus peab seda ka vaimukaks?

Ja siis me imestame, miks küll osa mehi peavad naisi (kellega ma peaks nagu mingites olukordades ühte hoidma?) hmm… piimariiuliks? Objektiks? Ma saan aru, et see, kui keegi natuke paljastavamalt ringi käib, ei tähenda, et mees võib tänaval kannist krabada. Ei! Aga samas miks naised meelega provotseerivad?

Nii nagu leidub neid naisi, kelle põhifookus elus on “piimadel”. Nii leidub ka mehi, kelle põhifookus on “piimadel”. Lihtsalt ideaalis võiks olla nii, et need tüübid vaid omavahel oma piimu fokusseerivad ning normaalsed inimesed mängust välja jätavad.

 

 

 

4 thoughts on “Piimad

  1. Sporditoimetus. Delfi on ikka peldikusein, isegi selles osas, mis sporti puutub. Ilunipp jah…peaks vist rõõmust pea peal seisma, mul on võimalik seda suurepärast nippi kasutada. #iroonia

  2. Sa meeldid mulle selle pärast, et sinus ei ole seda võltsvagadust. Sa kritiseerid ja ütled välja kui sulle miski ei meeldi mitte ei hakka kirjutama pikka postitust sellest kuidas ikka sinus endas on midagi viga kui sulle see asi või too asi ei meeldi. Mul on nii kõrini sellest populaarsest mentaliteedist et kõik on ilged lillelapsed ja kõik inimesed maailmas peavad meeldima ja mitte midagi arvata ega öelda ei tohi. Ja see naiste omavaheline toetus, et ikka ei ütleks midagi ja kiidaks taevani ja peaks ilusaks. Noh ma ütlen paksude naiste kohta paks ja seda teen ma samamoodi ka meeste kohta. Ei mulle ei pea kõik naised meeldima kuna nad on mu suguõed. Mulle ei meeldi ka kõik mehed. Ühesõnaga nii nagu sa ütlesid. Ja see on täiesti ok.

  3. Ma ei teagi, mille peale mul silmad rohkem kuklasse läksid… Kas selle peale, et Delfi jagab seda kui vaimukat ilunippi või et on olemas naised, kes kutsuvad rindu piimadeks või et keegi
    vajab nii hädasti pisutki tähelepanu, et endast sellise pildi üles paneb või … Või no ma ei tea. No ma kohe ei tea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *