Vastupidiselt Marcale, ei ole minul küll mingit probleemi merevaatega korteritega. Küll aga ma vaataks ikka selle inimese sisse, kes seal korteris siis minuga elaks. Luuseriga kindlasti seal merevaadet nautida ei tahaks. Isegi, kui ta muidu nagu sümpaatne oleks. Või vajaks mind nagu hapnikku! Ei! EI!

Ikka meheliku mehega tahaks koos elada! Mis mulle esimese asjana pähe tulevad, kui ma peaks kirjeldama mehelikku meest?

 • Iseseisev ja endaga hästi hakkama saav. Põhimõtteliselt luuseri vastand.
 • Ei pea olema mingi 2 meetrine, võib isegi olla lühemat kasvu tüüp, aga kindlasti mitte miniatuurne, naiseliku keha ja pisikeste käelabadega. Vist minu kiiks, aga sellised mehed minu jaoks küll mingit mehelikkust ei õhka. Seksapiilne mees noh, aga seda ei oska ka kuidagi väga kirjeldada, miks mõni minu meelest on ja teine ei ole, kuigi väliselt võivad isegi sarnased olla.
 • Julge, aga mitte ülbe ega vulgaarne.
 • Vastutust võttev.
 • Aimatavalt hoolitsetud, aga mitte ülehoolitsetud.
 • Aus. 
 • Oma naist austav.
 • Elu nautida oskav. Õnnelik. Või nagu Madlike ütles – ei tohi elu liiga tõsiselt võtta, huumorimeelt omav.
 • Loogilise mõtlemisega.
 • Pinget taluv. Närvihaige mees ei ole mehelik!
 • Flirti mõistev.
 • Võiks sinna merevaatega korterisse ehk koju ikka autoga sõita, mitte bussiga 😀

Kõik muud asjad, mida ma mehe juures vajaks, on juba mingid asjad, mida ma vajan, aga pole otseselt mehelikkusega seotud. Neid ma ei hakka rohkem nimetama, sest ega ma ei hakanud kirjeldama oma täielikku ideaalmeest, vaid enda silmis mehelikku meest. Merevaatega korter ei kuulu sinna vajaduste hulka, aga kui see olemas on, siis ma seda ära annetada küll ei paluks 😀

PS: Praegu lambist tuli meelde, et kui ma olin ca 7aastane, siis ma olin armunud Michael Jacksonisse. No ikka megaarmunud! Pole ka nagu see tüüpiline mehelik mees, pigem väga miniatuurne. Aga ma olingi temasse armunud, sest ma arvasin, et ta on naine 😀 Kui ma sain teada, et ta on mees, olin ma šokis ja armastus läks üle, sest noh.. miniatuurne mees – eieiei! 😀 Hiljem ikkagi sain teada, et mulle meeldivad mehed. See oli selline lühiajaline faas 7aastaselt mu elus, kus ma vist korraks olin segaduses 😀

PS2: Praegu mõtlen, et seksapiilsus ei eelda alati mehelikkust. Täitsa võimalik, et mõni mees on seksapiilne, aga pole väga mehelik.

Foto: pixabay.com