Nad tahavad sind tappa! See algab kohe sünnitusmajas! Õnneks annab seda kõike vältida ökomähkmete, ökoluti, bambus- ja kanepi- ehk ökoriiete ja muu säärasega! Kui oled selle etapi kuidagi imekombel üle elanud ja pärast seda kadalippu koju saanud, siis tulevad otsekohe järgnevad ohud (loomulikult ei kao ära ka need, mis sind kohe sünnitusmajas tappa ähvardasid). Pesupulber tahab sind tappa! Lutipudelid tahavad sind tappa! Rinnapiimaasendaja tahab sind tappa! Tegelikult tahab sind tappa ka rinnapiim, kui ema on söönud eelnevalt elus mõnda poolfabrikaati või porgandit, mis ei ole mahe. Võibolla sul veab ja sul on mõistlikud vanemad ning sa elad ka selle kõik üle… Ning just siis, kui sa arvad, et suurim oht on möödas ning hakkad vaikselt maailma avastama – PÕMM- vaktsiinid! Need tahavad sind tappa! Korduvalt!

Oletame, et sa oled tõeline võitleja ja elad ka kõik need vaktsiinid üle, mis sind tappa tahavad. Oletame. Fantaseerida ju võib. Ja siis läheb lahti: purgitoit tahab sind tappa, vale söögitool tahab sind tappa, vale istumisasend tahab sind tappa, kombinesooni vale pesuvahendiga pesemine tahab sind tappa, põrandapesuvahend tahab sind tappa, mänguasjad tahavad sind tappa! Hiina tahab sind tappa!!! Telekas tahab sind tappa. Tahvelarvuti tahab sind tappa. Nutitelefon tahab sind tappa. Arvutimängud tahavad sind tappa. Ekraanid üleüldse tahavad sind tappa! Loomulikult jätkuvalt tahavad sind tappa ka kõik mitte-ökotoidud, šampoonid, vannivahud, suhkur, sool. Appi, nad kõik tahavad sind tappa!

Kui nad seda lapseeas ei suuda, siis ei anna nad järele. Kui oled, naine, siis tampoonid tahavad sind KOHE tappa! Mõtled, et oled kaval, kasutad sidemeid. Hahaa. Tüng, ka need tahavad sind tappa. Tavaline plastmassist hambahari tahab sind tappa. Lenor tahab sind tappa. Fairy tahab sind tappa. Fanta tahab sind tappa! Süsihappegaas üleüldiselt tahab sind tappa. Marjad ja viljad, mis ei ole oma aiast, tahavad sind tappa. Kujuta ette, ka päike tahad sind tappa!!! Juuksevärvid tahavad sind tappa! Kehakreemid tahavad sind tappa. Näokreemid tahavad sind tappa. Meik tahab sind tappa. Zara tahab sind tappa! Ibumetin tahab sind tappa. Ravimid tahavad sind tappa. Korralik vähiravi tahab sind tegelikult tappa.

Ei, ma ei tee nalja. Nad päriselt ka tahavad sind kõik tappa. Õnneks keegi hammustas selle läbi. Ma arvan, see võis olla inimene, kes nägi pealt, kuidas keegi tõmbas Zara teksasääre jalga ja suri selle sama jala pealt. Ja siis läks lahti… Häirekellad! Õnneks tänapäeval on võmalik kõikide nende ohtudega ja ahvatlustega võidelda. Kui oled teadlik! Saad munaga pead pesta (s*tt lugu, kui oled vegan, siis ei saa*). Saad mooncup’i (silikoonist anum) kasutada. Saad mitme-mitmekordse hinnavahega mahetooteid osta. Kanepiriideid kanda. Ja kui vahel libastudki, siis saad detox-smuutidega kogu mürgid kehast välja lasta. Pabahh ja jälle puhas.

Ainuke asi, mis vist ei taha meid tappa, on PÄHKLID ja SEEMNED! Neid võid koguaeg kasutada ja süüa! Eriti vahepalana. Jeiiii!

*Ei mõnita veganeid, lihtsalt fakt, et vegan ei saa munaga pead pesta.

Foto: pixabay.com