Ma olen pigem ikka ravimi usku. Kui pea väga valutab, võtan tableti. Kui kõrv valutab ja arst ütleb, et teil on kõrvapõletik ning antibiootikumid aitavad, siis loomulikult võtan ma antibiootikume. Kui silm on põletikus, siis ma ei tee 2 nädalat kummelikompressi lootes, et äkki läheb paremaks, vaid helistan kohe arstile. Saate aru küll.

Eile hakkas mul tuikama tarkusehamba ige ja valu tuikas ka kõrva. Mul on tarkusehambad juba ammu lõikunud ja ma kasutan neid nagu tavalisi hambaid. Söön nendega. Need on seni olnud terved ja mingit põhjust ei ole ei mina ega ka hambaarstid näinud nende välja kiskumiseks. Vahel harva (korra aastas äkki) ige tarkusehamba juures natuke pakitseb ning siis läheb ka ise üle. Eile aga pakitses natuke imelikult palju ja kõrv ka valutas, täna paremaks ei läinud. Panin ka juba hambaarsti aja, aga samas mõtlesin huvi pärast seni Internetiavarustest leevendust otsida.

Täiesti uskumatu, mis jama foorumitest leiab. Mis inimesed need on?

kui vaja, siis vahepeal lihtsalt loputada. (kummeliteega, saialilleteega.. nõrga soolveega jne.), mesi koos õietolmuga… küps sibul on hea, aga see peaks olema soovitavalt puuahjus koos koorega küpsetatud. hädapärast käib elektriahi kahh, aga kindlasti sibulat enne koortest mitte puhastada.

Selle asemel, et minna hambaarstile, ma lähen kuhugi (maale) puuahju otsima? Okei, hädapärast kõlbab elektriahi ka. Saan aru, et pean selle sibula koos koortega puuahju pistma ja seal küpsetama… Ja siis? TERVE SIBULA KOOS KOORTEGA põske pistma? Või misasja?

algas ühe tarkusehamba ümbert see paistetus ja siis levis üle suu. niidiga puhastades on pärast tükk aega hull valu, pestes nii väga mitte. külma õhku hammaste vahelt sisse tõmmates leevendab veits valu. õhtul saan kummelit, katsetan siis seda. küsimus – mida saab hambaarst igemepõletiku korral teha? kui võtab samamoodi valuvaigistiga põletiku ära, siis pole ju mõtetki minna.

Paistetus levis ÜLE SUU, aga mida see arst ikka teha saab eks? Ei, ei ole mõtet minna! Parem hingan läbi hammaste külma õhku sisse, leevendan nii. Ja istun kodus, suu paistes ja topin puuahjus koortega küpsetatud sibulad põske.

maakyyslauk mitte poe saast, lõikad kyyne pooleks ja paned lõigatud pooled sydamepoolsele käele,veeni peale ja seod marli või mingi sooja asjaga kinni, max 12 tunni jooksul pead vahetama kuna imeb endasse põletikubaktereid.

Igemepõletiku korral paned pooleks lõigatud MAAküüslaugud südamepoolsele käele, veeni peale? Nagu äkki jooksen enne nende küüslaukudega 3 korda ümber maja, matan need 3 meetri sügavale maasse, siis kaevan uuesti üles keskööl, kui hundid uluvad täiskuu poole, ja alles siis lõikan pooleks?

pese hambaid soola ja pipra seguga mitu korda päevas – saad valust 1 päevaga lahti.

Ma isegi ei saa aru, kas see on mõni troll või päris kommentaar. Lihtsalt nagu… Mis inimesed need on?

Panen siia juurde ka ühe hambaarsti soovituse (hambaarst.ee lehelt):

Kindlasti ei tohiks paistes kohta soojendada ja teha sinna kompresse.
tuleb pöörduda hambaarsti poole. Hetkel on põletik hambast levinud hammast ümbitsevatesse kudedesse, ja kui nüüd arsti juurde ei pöördu võib põletik veel levida ja tekitada juba tõsiseid tervise probleeme.

Aga muidugi – see võib olla arstide vandenõu. Nad tahavad vaid, et te tuleks ja kogu oma raha neile annaks!!! Tegelikult aitavad puuahjus küpsetatud sibulad, küüslaugud 12h südamepoolse käe veenil ja külma õhu sissehingamine ka.