Teate seda tunnet, kui magate reisil või lihtsalt võõras kohas ja ärkate öösel või hommikul üles ning ei saa esimese hooga aru, kus te olete. Ma olin täna öösel võõras kohas ja ärkasin väga äkitselt keset und üles, tuba oli juba pime ja ma ei saanud aru, kus ma olen ning ma ei saanud ka aru, KES ma olen. Täiesti hull olukord ja tunne. Umbes nagu oleks ärganud mu hing ega ei saa aru, kus kehas ta parasjagu on. Läks oma mitu sekundit, kus sain aru, et jajaa, ma olen siin ja ma olen Triin. On teil nii olnud?

Nüüd olen ma tagasi kodus ja sättisin akendele jõulutuled. Laual on mõned mandariinid, kaminal põlevad küünlad. Varsti tuleb vasakusse nurka ka jõulupuu ja ongi kogu lugu. Aa, päkapikud käivad meil muidugi ka. Aga ei hakka mina taga ajama mingeid stiilset spets sokke kogu perele, kuhu tikin meie kõigi nimed ja siis veel kasside ja hamstrite nimed ka. Eelmine aasta kirjutasin ma jõuludest SIIN.

IMG_7634

Akendel mõned jõulutuled, kaminal küünlad, laual mandariinid ja kõrsikud 🙂

Ma olen ikka suht Grinch. Ma ei vihka jõule, mind tegelikult jätavad need külmaks, aga Ethelile tahaks seda jõulumütoloogiat natuke ikka pakkuda. Seda, mis mulgi lapsena oli. Nädal tagasi mõtlesin, et ahh suva, lähen KÕIGEGA kaasa! Et lähen poodi ja ostan kõiksugu kuule ja karda ja hirvi ja saane ja riputan neid kodus igale poole. Peldiku poti kohale ka kui vaja. Ostan ja tellin igasugu träni ja kingin kõigile. Meelega käitun täiesti vastupidiselt sellele, kes ma tegelikult olen, ning vaatan, mis saab, äkki avanengi ja minu hing saab soojust täis ja järgmine aasta ootan juba jõule nii, et oktoobris hakkan jõuluasju netist tellima, sest noh, uuel aastal on ju UUSI vaja! Et teen siukse kodu nagu alloleval pildil ja jään siis ootama seda jõulutunnet 😀

Eyesore-Christmas-Lights-fail

Foto: http://hgdiy.com

Läksin poodi, vahtisin neid jõulukuule ja öökullide ning põhjapõtrade piltidega kõiki asju ning ei, ma ei suuda. Mul ei teki mingit emotsiooni mingi juraga, millel pael külge pandud. No. Ei. Teki.

Sõbranna lehitses ükspäev mu kõrval naisteajakirja ja järsku küsis: “Ivo Nikkolo teeb nüüd ka küünlaid või? MIKS?” Ma ei oskagi muud öelda, kui et ju siis küünal, mille peal on kirjutatud Ivo Nikkolo ja maksab 20 eurot, müüb jõuludel hästi. Muud põhjust ma ei suuda välja mõelda.

Loobusin. See kõik on lihtsalt nii kohutavalt tüütu ju. Kuidas te seda suudate? 😀

Päise foto: www.whats-on-netflix.com