Nägin ilusal pühapäevasel hommikul kohvi kõrvale, et Eesti turule on jõudnud uus koolitus – Õidepuhkemise kursus.

Õidepuhkemine on 6-nädalane online kursus, mille hind on 245 eurot ja see on mõeldud naisele, kes soovib õppida tundma oma keha, usaldama sisetunnet ja suunama seksuaalenergiat oma kavatsuste täitmiseks. Liitudes potsatavad teie postkasti igal pühapäeval materjalid ja harjutused, millega seda imelist teekonda iseendani läbi teha. Ka üks Eesti tuntuim blogija kirjutas just, kuidas läbi selle kursuse saavutas kontakti oma yoniga (vagiinaga).

Lugedes kõike seda, mida ja kuidas (online ja hinnatase) too koolitus pakub, tunnen ma, et Eesti turg tegelikult karjub hoopis uue koolituse järele – see oleks koolitus “Kuidas saavutada kontakti oma ajuga!”. See on muidugi päris keeruline ja mingite jadeiitmunadega treenides tulemust vaid 6 nädalaga kohe kindlasti ei saavuta. See on väljakutse, aga paar koolitajat ja materjalide koostajat oleks mul isegi olemas. Hind on muidugi kallim. Koolitus kestaks 12 nädalat ja kerged arvutused ja spekulatsioonid ütlevad, et tasuvuspukt saabuks ka juba 10 euro pealt/inimene, aga kursuse hind on siiski 500.

Valikus on algajate kursus (neile, kellel pole seni mingit kontakti oma ajuga olnud) ja teine edasijõudnutele (kel mingi kontakt siiski juba on). Eelregistreerimine on alanud. Kiirusta, sest algajate kohad täituvad kiiresti!

Foto: pixabay.com