Stone Town

Stone Town

Stown Town on Sansibari linn. Kunagine orjakaubanduse, aga ka vürtsikaubanduse sõlmpunkt. Mingeid tuure me siin ei võtnud, jalutame omapea ringi. Kõle on. Nagu kummituslinn. Kuidagi kurva vaibiga. Ega neil orjadel hea elu just polnud. Samas elavad siin inimesed nüüd tavapärast elu ja siblivad nagu sipelgad ringi.

IMG_6878

IMG_6879 IMG_6882 IMG_6887

LRG_DSC06391

IMG_6880 IMG_6884 IMG_6886

LRG_DSC06454

IMG_6889 IMG_6883 IMG_6885 IMG_6888 IMG_6890

10 thoughts on “Stone Town

    1. Mis asju? Ma ei tea, ma ei ostnud kogu reisi vältel MITTE ÜHTEGI asja (va restoranis toit ja eksursioonid) ega astunud sisse mitte ühtegi poodi 🙂Siin polegi poode, ainult Stone Townis mingid väiksed putkad.

        1. Need vist olid pigem kohalike käsitöö. Ei vaadanud. Aga ei, siin sellist kaubandust nagu Türgis ja Egiptuses ei ole, kui sa seda mõtled.

    1. Mangohooajast ei tea midagi :), aga ei sadanud mitte ükski kord ja päeval oli 30 kraadi sooja. 1 kord nagu hakkas tibutama, aga siis ikkagi vihma ei tulnud, see oli korraks. Õhtul oli Nungwis ka lühikese kleidi ilm, aga Pajes läks õhtul (ma mõtlen ikka kell 9, mitte siis, kui päike pilve taha läks) külmemaks, sest lihtsalt oli väga kõva tuul. Paje ongi surfarite koht, õhtul pidi jaki peale võtma, aga päeval ikka 30 kraadi. Stone Townis oli ka öösel palav, seal pole tuult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *