Täna käisime Mnemba saare juures. Just juures, sest saare PEALE minna ei saa. See on eraomandis ja seal maksab öö ca 1500 doltsi INIMENE. Jätsime vahele. Tegelikult seal midagi erilist polnudki, lihtsalt saad privaatsust nautida, ju mingid inimesed seda siis teevad. Samas, mis privaatsus see on, kui külitad oma üksikul saarel ja rannast lubatud 200 meetri (samas võin vanduda, et olime lähemal) kaugusel tulevad inimesed väikeste paatidega tsillima ja snorgeldama. Saar oli suvakas, ühtegi palmi ei old 😀 seega minu jaoks mõttetu, aga sealne vesi ja teekond sinna oli IMELINEEEEE!

Noh, näiteks delfiinid!!!! (SÜDA!). Jepp, horisont on viltu, aga paat kõikus ja suva see hetk!IMG_6780

Väike selfar. Prill on ikka pähe päevitunud!

IMG_6779

Lemmikvesi!!! See värvide mäng ja valgus. Mul on helesinise ookeani fetiš. Sry, seepärast nii palju pilte.

IMG_6777

Siin möllan niisama. Trussikud on kanni vahel ilmselt 😀

IMG_6775

IMG_6771

Karl tegi vee all pilti.

DCIM100GOPRO

Dory otsib Nemot?

DCIM100GOPRO

Memba saar:

IMG_6773

Kodu lähedal tagasi

IMG_6772

Hakuna matata!