Neljapäeval oli siis see päev, kus pidime sõbrannaga pärast tööd saama kokku Ülemiste MyFitnessis personaaltreeneriga (meie valisime Janek Uuki), kes vaatab meid üle ja… Polnud ainugi, mida ta teeb. Ärevus oli sees. Tagasiteed polnud.

Ülemiste MyFitnessis ma käinud ei olnud. Ma pole üldse MyFitnessis käinud. Laps on ujunud Audenteses, kus ma samal ajal vahelduva eduga ratast väntasin, ning Kalevis, kus ma vahel lindil jooksin vms. Peab ütlema, et see Ülemiste MyFitness mulle meedis. Ei pidanud kuskil pikalt mööda koridori midagi taga otsima – kogu maja oli üks suur ja avar jõusaal ning riietusruum kohe seal samas. Tõesti väga avar koht. Ja MyFitness ei ole mulle maksnud, et ma seda juttu räägiks. Ma pean ise MyFitnessile maksma, et saaksin seda juttu rääkida 😀

Treener pani meid kohe mingi trenažööri peale sammuma ja samal ajal uuris, mis on meie eesmärk. Aga, mis on meie eesmärk? Paksud pole me kumbki, pigem vastupidi – üks on täitsa peenike (mitte mina! :D) ja teine (mina!) suht tavaline. Jõusaalis on vist meie eesmärk mingit toonust kehale saada. Seda, et ma täielik sült olen, sain ma ka kohe seal järgnevatel minutitel teada. Kõhupekist tahaks ka vabaneda, aga treener ütles selle kohta kiirelt, et see on TOITUMISE teema. Aga sellest toitumise teemast on mul tõesti siiber ja sellest ma kirjutasin siin – “Kopp ees juba sellest tervisliku toitumise jutust ja seemnete söömisest”. Ma ei arva, et ma ka praegu ajaksin endale igasugust jama sisse ning mingit maitsetut maitsestamata jogurtit külmutatud marjade ja “superfood” seemnetega ei hakka ma iialgi sööma. Ei magustoidu pähe ega niisama. Seega jääme lootma, et äkki sekka väike aeroobne treening aitab kõhupekki põletada või see, et pärast trenni pole lihtsalt tahtmist jäätist süüa.

Aga nüüd see koht, kus ma sain teada, et ma sült olen. Nimelt ei suutnud ma kükkigi normaalselt teha. Nii nagu peab, kang turjal. Sõbranna tegi ära, kuigi pole ka tegelikult mingi suur spordiinimene. Suundusime sültide jaoks välja mõeldud masina juurde, kus samu lihaseid sai treenida pikaliasendis. Palju mõnusam!

Igatahes 1,5 tundi me seal neid masinaid ja lihasgruppe tegime. Treener õpetas, kuidas masinad töötavad ja kuidas on ÕIGE teha. Valesti tehes võib sama tulemuse saavutada 3 korda pikema ajaga või üldse endale liiga teha. Uuel nädalal on meil sama treeneriga jõusaali ringtreening ja paar korda saame veel temaga personaalselt kokku ning siis saame ka oma personaalsed treeningkavad. Üks siis süldile. Mulle.

Liitusime klubiga ka ja avastasin, et neid MyFitnesse on ikka iga nurga peal. Mu kodu juures Balti jaamas ju ka. Aga ennekõike motiveerib mind pärast tööd mitte ummikutes koju tiksuda, vaid see ummiku aeg treeningsaalis tasa teha ning siis 10 mintsaga koju kihutada. Asukoht loeb palju!

PS: Maailma igavam blogi on trenniblogi ja nüüd ma ise kirjutan trennist 😀

Foto pixabay.com