Ilusad inimesed

Ilusad inimesed

Täna pole mul midagi väga asjalikku öelda. Hommikul lõin uudisteportaalid lahti ja nägin, et Piret Järvis abiellus. Tbilisis mäe otsas. Väikse seltskonnaga. Armas!

Vaatasin fotot ka. Lihtsalt võrratult ilus inimene. Ehe tõestus, et blond saab olla ka kaunis ja stiilne. Ilma tätoveeritud kulmude, rõvedalt väljakutsuva meigi või pulstunud liigsest bloneerimisest kahjustatud juusteta.

Ja see tanu. Olen mina imelik või milles asi, aga see on lahedaim pulmaaksessuaar, mis ma elus näinud olen 🙂

IMG_5271
Screenschot Delfist, foto: Davit Tchalidze

3 thoughts on “Ilusad inimesed

  1. Mul jäi suu lahti praegu selle lause peale: “Ehe tõestus selle kohta, et blond saab olla ka kaunis ja stiilne”. Mis käibetõele see väide küll vastu vaidlema peaks? Kas sa tõesti arvad (või arvad, et keegi arvab), et kõik või enamik neist, kelle juuksevärv juhtub olema blond, on koledad ja maitsetud? 😮

    1. Ei, MINA ei arva. Ma olen ise ka blond ja pole ei Nike kulme ega maitsetu 🙂 Aga sotsiaalmeedias ringi hulkudes jääb mulje, et see on juba ammu uus trend – plaatinablondid rõvedad juuksed, Nike kulmud ja muud “aksessuaarid”. Stereotüüp noh! Mille kohta olen varemgi blogis sõna võtnud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *