Vspas käidud. Kust alustada? Ütlen siis otse – minu uus lemmik spaa! Laulasmaa langes nüüd teisele kohale.

Mis meeldis?

  • Hotell ja spaa on kesklinnas, väga hästi sobib näiteks bussiga liiklejatele.
  • Hotell on Eesti mõistes ikkagi päris luksuslik. Kuigi toad ei ole otseselt minu stiil, siis tegelikult oli kõik väga uhke ja mugav.
  • Hommikusöök – üks parimaid valikuid, mis mina Eestis näinud olen. Vahuveini pakutakse ka. Miskipärast seda alati mainitakse.
  • Spaa kohta… See ei ole nii luksuslik või ilus, kui hotelli majutuse poolt arvestades eeldada võiks, AGA… see on lihtsalt PARIM spaa, kus ma käinud olen. Mullivanne on igal pool ja jätkub kõigile (üks on ka õues), suures basseinis on vesi küllaltki soe, mitmed veejoad ja veemassaaži kohad, vooluga jõgi, jaapani vann, saunad (ka hamam!), pisikestele lastele sooja veega bassein ja kummipartidega mänguojakene, suurematele lastele pallimängu bassein, hästi palju lebokohti, ka soojasid plaaditud toole (ma ei tea, kuidas neid nimetatakse), baar… Ja kõik kuidagi ühes kohas, mitte et pead mingeid treppe jooksma või mööda koridore lippama ja külmetama.
  • Spaa tundub lahe nii pisikeste lastega tulles kui ka suurematega või hoopis sõpradega või ka romantiliseks nädalalõpuks. Rahvast oli normaalselt ja ei pidanud külg-külje kõrval kuskil oma ruumi eest võitlema!
  • Lisavoodil magaja ei pea magama kiitsukesel krigiseval lahtikäival välivoodil, vaid lahtikäivast diivanist hüppab välja korraliku madratsiga lai voodi.
  • Klienditeenindus väga viisakas.
IMG_5113

Lubasin sõbrannadele beibepilte teha. Eriti hästi kukkus see pildikupaberi koht sel pildil välja 😀

IMG_5154Miinused:

  • Kesklinna asukoht on ühteviisi pluss, aga teistpidi miinus, sest autoga liiklejale (mina seekord) on küll parkimine hotelli aluses parklas mugavaks tehtud, aga see maksab lisa – 10 EUR/ 24h.
  • Pisikesed nüansid – tõmbasin uhkest salvrätikuhoidjast esimese ja viimase salfaka, kuid päevane koristus sinna uusi salfakaid ei pannud. Ka vetsupaberi suhtes pidin hinge kinni hoidma, et kas veab välja meie lahkumiseni. Õnneks vedas 😀 Need on muidugi pisiasjad, mida saab ise alati juurde küsida, aga ma ise eeldaks, et koristus siiski jälgib ise selliseid asju. Aga ausalt, need sellised pisiasjad ja võisid lihtsalt juhtuda.
  • Check in on kell 16.00 ja sellest olen ma juba ka kirjutanud, et mis pagana tempos peab inimene jõudma spaatada, hoolitsustesse, õhtusöögile jms, kui see vastuvõtt alles õhtul on. Aga kaheks ööks tulles, nagu meie, see nii ei häirinud.
  • Küllaltki kallis 😀 Tegelikult on minu meelest hinna ja kvaliteedi suhe paigas! Maksin 2 öö eest kokku 221 EUR + parkimine 2 ööd kokku 20 EUR + lisavoodi (1 öö) 35 EUR.

PS: Hoolitsusi ma seekord ei võtnud ja hotelli restoranis õhtustamas ka ei käinud, seega seda taset ei oska ma kommenteerida.

ERM’ist ka…

Mulle väga meeldis. Lapsele (9a) meeldis ka. Oleks tegelikult ise kauemgi väljapanekuid uurinud, aga panime lapse tempos. Kunagi võiks täitsa ise seal omaette veel ühe tiiru teha ja rohkem süveneda. Arvasin miskipärast, et see on palju suurem. Ilmselt seepärast, et mu isa ütles, et see on VÄGA SUUR 😀

Igatahes Vspasse tulen veel. Kindlasti!