Maailma suurim kanaema

Maailma suurim kanaema

Meie Itaalia kämpingu ees on mingi marjapõõsas.

Mina, kanaema, Ethelile: “Ethel, vaata, et sa neid marju ei söö, need võivad mürgised olla!”

Ethel: “Ma EI SÖÖGI MARJU!”

Ses suhtes… Et naljast ja irooniast aru saada, peab teadma, et minu laps ei ole mitte kunagi vabatahtlikult ühtegi marja suhu pannud. Sunniviisiliselt on proovinud 4mm suurust maasika tükki, 3 mm suurust mustika tükki ja söönud ära POOL MURELIT!

Ja ma kujutan ette, et ta nüüd vaatab SEDA marjapõõsast ja lõpuks otsustab hakata marju sööma? 😀

Ma suudan genereerida hoiatusi stiilis, nagu Ethel sööks kõike, mida maast leiaks! 😀 Maksimaalne kanaema!

3 thoughts on “Maailma suurim kanaema

    1. Mulle meenutas ka lumimarja ja mäletan lapsepõlvest, et mürgine, äkki seepärast lõigi kanaemadus välja.

  1. Ma tean ühte kanaema, kelle laps on ekstreemselt ettevaatlik, kartes et midagi võib juhtuda. Isegi käimine on ohtlik (võid valesti astuda ja kukkuda vms), rääkimata hüppamisest, ujumisest, rattaga sõitmisest jne..
    Nii et mürgiste marjade eest hoiatamine on täitsa ok, ka siis kui laps pole marjasõber 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *