Kas teil on vahel selliseid päevi, kus te kodust nina välja ei pista? Ärkate hommikul üles, ilm on näiteks nii kehv, et koergi ei taha õue minna, ning lubate endale ühe laisa päeva. Isegi mitte ööriideid ära vahetades. Mul on läbi talve olnud selliseid päevi hulga, ma olen tegelikult täielik kodulemb. Suvel on küll natuke teised lood, aga viimasel ajal, kui ma kalendrisse vaatan, on meil juuni, aga õues on 6 kraadi, nii et… (Aa, hea nali eks – käisin lapsega polikliinikus just. Juunikuus. Ja riidehoid ei töötanud eks, sest suvi ju. Õues oli 8 kraadi).

Ka Ethelil juhtub vahel minuga koos taolisi laisku päevi. Ja BonBon Lingerie saatis Ethelile just sellised riided, millega saab endale laiska päeva lubada. Stiilselt. Ilma ööriideid vahetamata.

bonbon7

Sobib ka joogasse 🙂

bonbon6

Päev on juba alanud…

bonbon3

Väiksed detailid

Kui ma paarile sõbrannale ütlesin, et BonBon saatis mulle lasteriideid, siis nende reaktsioon oli – misasja, nad teevad lastele ka midagi või? Teevad jah! Neil on ka e-poes olemas kategooria Lapsed ning valikus on aluspesu nii tüdrukutele kui ka poistele, öösärke, särke, põlvikuid, retuuse ja tuunikaid. Värvilisi ja eklektilisi ning rahulikke ja mahedaid.

Laste asjad on neil praegu selliste kampaaniahindadega (uurige ise SIIT), et kui ma kodulehe lahti lõin, kahetsesin, et kus ma üldse varem olen olnud?! Mul on endal hulgaliselt BonBoni pesu kapis ja seljas alates ajast, kui ma selle firma ca 3a tagasi avastasin, aga laste asju pole ma kordagi sealt uurinud. Mis mul viga oli?! Hea hinnaga väga ilusad asjad. Hakka kas või uut last meisterdama, sest just väikestele on seal väga armsad asjad.

bonbon4

Uus spinner – kodused mängud

bonbon

Pehme ja mõnus

Kui tavaliselt lapsed riidekinkidest ei hooli, siis selle oli Ethel nõus kohe selga panema. Ütles, et on pehme ja mõnus 🙂