Maijooksul käisin. Kõndimas. Töökaaslased provotseerisid ja mõtlesin, et pekki kah, ükskord elus võib ju pulli pärast mingist rahvaüritusest osa võtta. Kogemuse mõttes. Loomulikult ma teadsin, et 7 km on kökimöki, sest mul kodu kandis on minu Kopli-Kalamaja ring, mida ma mingil hetkel päris aktiivselt kiirkõndisin, 5 km.

Meil oli tööjuurest väike naistetiim väljas ja üritusega jäin ma absoluutselt rahule. Kõik see, et start võtab kõvasti aega ja peab varem kohale tulema ning passima, oli ju ette teada. Tihedalt üksteise sabas kõndimine oli ette teada. Aga ilm oli ilus ja seltskond oli hea.

Fun oli, aga massiüritused ei ole minu teema. Umbes nagu ei saa ma aru, mida ronida muuseumiöö raames muuseumi (näiteks Energia avastuskeskusse) ja passida 3875 inimesega kilomeetrises järjekorras, selmet lihtsalt omale sobival ajal minna. Okei, pilet oli ürituse raames tasuta vist. Ma ei usu, et seal järjekorras on kõik need, kes endale muidu piletit osta ei jaksa. Arusaamatu mu meelest.

Foto: Karli Saul (Delfi)

Üleminumõistuse järjekord. Muuseumiöö. Foto: Karli Saul (Delfi)

Ühte pilti tahan veel jagada, mis ma ise tegin. Kilekotid. Pikemalt ei hakka kirjutama. Ilmselt iga inimene saab aru, mis siin pildil valesti (kurvasti) on. Ühelt poolt tulin tervise üritusele, aga teiselt poolt… See vaatepilt oli kainestav! Mitte et ma täis oleks old…

IMG_3425

Allahindluskupongi-kinkekottide jagamine. Kilekotid

Koju jõudes avastasin, et mul oli pudelike väga head siidrit kodus, ja täitsa ilma süümepiinadeta panen ma selle siidri nautimise pildi ka siia blogisse üles. Tegelikult ei sümpatiseeri mulle naiste (ja ka meeste) alkoholiga poseeritud (läbu)pildid ja juba ammu ei tundu cool kuskil väljas käies kokteilihunnikust pilti teha ja seda sotsiaalmeediasse paisata. Ma ei joogi eriti kokteile. Head veini, pigem. Aga samas on mõistlikus koguses alkohol minu jaoks okei ja seda mõistlikku kogust stiilselt nautida pole minu jaoks tabu. Tulin maikõnnilt koju, jalad mõnusat surinat täis, läksin katuseterrassile, heitsin pikali, nautisin alanud suve ja jõin ühe siidri. Mõnus oli 🙂

IMG_3485

“Luik” päevitab. Õige siidri maitsega siider. Tänaseks on keha saanud juba ka kerge jume.

Täna oli Kalamajas hoovikohvikute päev ja kuna ilm oli täna ka suvi, jalutasime Karliga minu meelest jälle vähemalt 7 km maha siin Kalamaja tänavatel. Koolihoovis toimus laat, lapsed said osa võtta ja müüa kõike, mis tahtsid – mänguasju, riideid, küpsetisi jne. Ethel tahtis ka osaleda. Müüs oma vanu mänguasju ja erinevaid jullasid ja raamatuid. Ta oli nii elevil ja samas eelmine õhtu rääkis mulle, kuidas ta on ka nii närvis. Lahe, et kartis, aga ikkagi tahtis minna 🙂 Ja no see päev oli tal ikka super õnnestunud. Rahvast oli palju ja ta nautis pool päeva oma laadavärki ikka mõnuga. Sai pea kõigest nö lahti ja teenis rahagi, aga see polnud üldse põhiline, teda ennast ka see teenitud raha väga ei huvitanud. Peaasi, et sai oma laadalauda sättida ja poodi mängida, mis oligi nagu poe mägimine, aga PÄRIS.

Ja täna päevitasin ma jälle katusel. Suveilmad on ikka nii minu teema. Ja Friskini teema ka 😀

IMG_3486

Friskin ootab ka, et minuga katusele saada