Mul on emal sünnipäev emadepäeva paiku ja selle asemel, et talle seekord koju külla minna, otsustasin spontaanselt, et kutsun ema hoopis emadepäeva nädalavahetusel Vihula Mõisa. Tal hea ligi tulla. (PS: Tegemist ei ole sponsoreeritud postitusega). Etheli võtsin ka muidugi kaasa. Täiesti juhuslikult oli booking.com’is too laupäev saada ja polnudki kallis nagu tavaliselt. Tuba maksis mingi 79 eurot ja lisavoodi lapsele 15 eurot. Spaa sissepääs ei olnud hinna sees ja maksis täiskasvanule 8 ja lapsele 5 eurot. Kokku küll pole kõige odavam, aga kõik korrad, kui ma olen Vihulasse mõelnud minna, on see üldse täis olnud või siis juba tuba ise 100-120 eurot, seega emadepäeval tundus see plaan ja hind väga timm.

Eks alati on hotelli kohta omad ootused. Isegi kui pole ootusi, siis see, et ootusi ei ole, on ka omamoodi ootus. Saime toa basseinimajja ja kui ukse avasin, siis oli tunne, nagu me oleks saanud mingi tasuta parema upgrade‘i. Meie tuba oli nii suur, kuigi bronnisin täiesti tavalise toa. Kui Saka mõisa tuba oli selline tavaline kodukootud (kõik oli ka tegelikult väga ok), siis Vihulas oli tunda ikkagi sellist luksuslikumat hõngu. Mulle tundub, et just Vihula on sobilik kaaslasega romantilise nädalalõpu veetmiseks, saab mõisa territooriumil kolada ja jalutada, restoranis süüa, saunas ja ujumas käia ning lihtsalt ennast hästi tunda.

IMG_3404

Meie tuba. Lapse voodile olid jäetud värviraamat ja karp värvipliiatseid, armas väike žest.

Spaa pärast otseselt ma Vihulasse ei läheks. Sealne saun ja bassein on lihtsalt plusspunktike ja väike lõõgastumisvõimalus hotellis ja sealkandis. Spaas on väike aurusaun ja küllaltki suur ujumisbassein. Oleks olnud ka mullivann, kus lihtsalt vedeleda, võiks juba kaaluda külastust ainult spaa-eesmärgiga ka.  Mõnus oli see, et me olime basseinialal ihuüksi. Üks meesterahvas käis korra saunas ja ujumas meie sealveedetud aja jooksul, aga see oli ka kõik. Mängisime Etheliga terve basseini ulatuses veepalli ja lahe oli.

IMG_3405

Basseiniala

Mõisas on ka mitu kohta, kus saab einestada, aga meie restorani ei läinud, mul oli hullult sushit kaasas ja sõime toas. Bassinimaja vastas oli lastele pisike mänguväljak ja ka aidake loomadega. Tegin lambale pai ja natuke tundsin kurbust…

Hommikusöök oli super. Hea valik ja teenindus oli kõrgema klassi oma 🙂 Kohv ka väga hea.

IMG_3408

Me jäime küll kõigega rohkem kui rahule 🙂