Väikse inimese suur šokk

Väikse inimese suur šokk

Ethel tuli õuest ja läks koos pannkookidega, mis ma talle just tegin, oma tuppa multikaid vaatama.

Järsku jookseb nuttes minu juurde suurde tuppa.

“Issand, mis juhtus?”

Ethel ahastades: “Mu telekast on multikad kadunud!!!”

Lähen rahustades temaga ta tuppa, ise mõtlen, et jumal küll, ma mõtlesin, et keegi suri ära vms. Klõpsime neid kanaleid siis otsast peale, et äkki on kanalid teiste numbrite peale “hüpanud”, ja leiamegi multikad nr 50 pealt.

Ethel ohkab tõsimeeli ja kergendunult sügavalt südamepõhjast ja pomiseb omaette natuke nagu end õigustades:

“Issand, ma sain šoki, kui ma neid sealt 27-me pealt ei leidnud!”

87NE0_s-200x150

Pagana Elion või misiganes müstilised jõud, ärge tehke palun enam nii 😀 Laps võib šoki saada!

PS: Päise pilt pixabay.com

7 thoughts on “Väikse inimese suur šokk

    1. 😀 Ma üldse ei välista, et ma olen hullult ehmunud olnud millegi peale, aga nutma pole kindlasti hakanud 😀

  1. Vedas, et kõigest 27 all, meil on nüüd tänu Starmanile 6(krdiTUHAT!)400 midagi see multikakanali number 😀 Ideeliselt saab neid ju kuidagi sättida ka, aga kuna meil keegi peale laste telekat ei vaata, siis üldse ei viitsi sellega tegeleda. Aga lapse murega täiesti haakun, nii võibki šoki saada ju 🙂

      1. Ei nüüd polegi probleemi, ta ju vajutab 5 ja 0 ja olemas. Ta lihtsalt ehmus, kui tavalise 27 peal ei olnud ja arvas, et nüüd ongi kadunud 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *