Seoses aastatega, mis järjest õlule langevad, ei ole praegune olukord veel kortsupaanika, küll aga on mu nahk muutunud poorsemaks kui varem. Kahju kohe, et just siis 30ndates, kui aju saavutab sellise mõnusa eneseteadliku oleku (aga mitte veel sellise ülbe ma-tean-kõigest-kõige-paremini nagu 40ndates tihti juhtub), hakkab välimus näitama esimesi kulumise märke.

Vaja oleks vist kosmeetikut külastama hakata. Sellist, kes poore päriselt ka tühjendab, mitte tädi, kes kolme näpuga kortsusid silub kandes peale kõigepealt puhastava wunderamaski, siis sügavpuhastava wundermaski, siis kooriva wundermaski, siis pinguldava wundermaski ja lõpuks rahustava wundermaski ning kõige lõpuks samas järjekorras kõik samade omadustega wunderkreemid. Lahkud – poorid kreeme täis. Rahakott ca 50 euro võrra tühjem.

Win-win?

Mäletan lapsepõlvest, et ema käis suht regulaarselt kosmeetiku juures. Jõhvis oli mingi tädi pimedates nõukaaegsetes ruumides, mis hetkel meenutaks ilmselt stseeni kergemast õudusfilmist. Aga tädi tegi tõhusat tööd. Ja oli eestlane! Jõhvis! Nõukaajal! Ma ei tea, miks ma seal alati kaasas käisin ja ootasin, aga teinekord oli päris huvitav.

Ükskord, kui mu emale seal midagi tehti ja mina ustavalt ootasin, rääkis veel mingi kolmas külastaja kosmeetikule uudist, kuidas talle omakorda keegi rääkis, et uriiniga saab vinne ravida. Praegu on Internet ja googeldades leiab kindlasti 11 678 artiklit sellest, kuidas uriiniga saab vinne ravida. Kindlasti leiab 11 678 artiklit ka sellest, kuidas seda saab teha nõgesega, kristallidega, jugapuuga, kurgiga, teelehtedega, šokolaadiga, vegantoitumisega, paleotoitumisega, gluteeni toidust välja jätmisega, hobustega, mõtetega, Lorealiga või viskiga. Millega iganes. Aga tol ajal ja lapse kõrvadele oli see pauk! Mõni ime, et mul seal ootamise vastu midagi ei olnud, kui sellist klatši ja kõmu sisse viskas!

Täna ma hindan igasuguses iluteeninduses pigem vaikust. Kirjutasin sellest hiljuti SIIN. Tänase jutu mõte on aga tegelikult see, et kui keegi oskab soovitada vana head punnipigistajat Tallinnas, siis võiks mulle kontakti anda, oleks väga tänulik.

PS: Päises kõige viimane selfi minust. Kui mu mollist juba juttu oli, siis on imelik siia kassipilti panna. Juuksed on jälle blondid. Mulle aitas sellest porgandist.

IMG_3128

Üks tore inimene kirjutas mulle Instagrami, et ilusad ripsmed. Igaks juhuks mainin, et nii kulmud kui ka ripsmed on minu enda omad 🙂