Võtan kokku viimase aja filmielamused või siis filmimitteelamused.

Popcorntime’st vaatasin ära “Passengers” (2016). Mulle meeldis! Mitte et see film oleks mingi eriline meistriteos, aga ma fännan sellised “üksikule saarele sattumise” žanri filme ja kuigi tolles filmis ei olnud otseselt saart, siis oma žanris oli film küllaltki meelelahutuslik. Ulme- ja armastusfilm.

Laps ootas pikka aega kinno “The Boss Baby”(2017) multikat. Läksime siis lõpuks vaatama. Tohutult tüütu, arusaamatu ja veniv film. Pealegi mul on oma isiklik kiiks – mulle ei meeldi, kui poissbeebid on topitud ülikonda. Mulle tundub see umbes sama, nagu ma paneks tüdrukbeebile seksika naiste õhtukleidi selga.

“Smurfs: The Lost Village” (2017) – Imdb-s 5,8 punkti ja erilisi ootusi ei olnud. Laps tahtis minna vaatama. Ootusi ei olnud ja seega ei saanud neid ka petta. Kuigi multika võlumets oli päris ilusa visuaaliga, siis muu tundus väga algeline. Samas bossibeebi multikat vaadates piinlesin rohkem. Viimase aja multikaelamus minu jaoks on vaieldamatult Lego Batmani animatsioon!

“Arrival” (2016) – vaatasin Popcorntime’st, kinno ma seda omal ajal vaatama ei läinudki, tundus kahtlane, kuigi Imdb-s on 8 punkti. Ja mu sisetunne ei petnud mind, see oli igav. Heaküll, puänt oli nagu täitsa arvestatav, kuid kuna tegelased ei kasvanud hinge, siis ka see puänt ei pannud kaasa tundma. Tulnukad ei andnud mingit efekti. Film venib, vahepeal võiks lausa tukastada, midagi ei kaota.

“The Accountant” (2016) – ossa raks! Ülicool, veits kiiksuga. Lõpp suurele filmifännile etteaimatav, aga ikkagi väga põnev. Soovitan, aga ärge trailerit ette piiluge, kuigi ma usun, et enamikul on see kinos juba nähtud film. Miskipärast mina kinno ei jõudnud seda vaatama. Ben Affleck on siin väga hea. Ma ei saa aru, mis värk temaga on – mõnes filmis näitleb ta suurepäraselt ja siis teises filmis tundub täiesti võõrkehana.

“Come and Find Me” (2016) – puhas meelelahutus triller. Hoiab pinget kogu aeg üleval, aga samas lõpplahendus puudub justkui. Ma arvan, et see ongi põhjus, miks film pole rohkem punkte saanud. Samas on film põimitud täitsa omapäraselt kokku ja üllatavaid kohti pakub ka.

PS: päise pilt desdehollywood.com