Üks lahe blogija kirjutas, et ta sai KIHLASÕRMUSE! “Kunagi ma viskasin nalja, et kui Rene mulle 25.ndaks eluaastaks ettepanekut ei tee, siis meie teed lähevad lahku. Kuna me siin saime lapsi vahepeal, siis nagu jäi sinnapaika see ähvardus ? Aga ütleme nii, et ma olin mõttes ikkagi kudumisvardad ja kassi juba välja valinud oma vanatüdrukupõlveks.” (LINK). Pille kirjutab nii ägedalt!

Lahe oli lugeda ja kuigi ma Pillet tegelikult üldse ei tunne, siis ikkagi on jube hea meel! Pille kirjutab, et tal on oma pulmadest kindel nägemus ja võtab nüüd rahulikult, lausa flegmaatiliselt, et seda plaani hakata millalgi ka ellu viima. Ma olen ülinõus, mina ka ei tahaks Õnnepalees konveiermeetodil abielluda, nagu KÕIK TEEVAD 😀 Kuigi üks Kai arvab, et inimeste elu on äraütlemata kurb, kui nad ei taha just seda, mida kõik teised tahavad, siis noh… tema võib siis Õnnepalees abielluda.

Aga tegelikult rohkem ma konkreetselt Pillel ei peatugi, palju-palju õnne talle! Tõin tema blogi välja, sest mulle meeldib ta ja minge lugege teie ka. Küll aga ma tahtsin küsida täitsa siiralt, et mis värk selle pika kihlusega on. Mõni on 8 aastat järjest kihlatud ja ikka ei abiellu. Enam ma inimeste kihlustega nii kursis ei ole ja ma ei ole ka kihluse-politsei, aga kunagi nooremana, kui suhtlesin hulga rohkemate inimestega, siis olid küll paljud sada aastat järjest kihlatud. Mina ei tea, kas nad nüüd tänaseks üldse abiellunud ongi. Ilmselt mitte. Kihlus oli elustiil?

Või siis saab naine selle igatsetud sõrmuse kätte ja kõik – tõmbame pidurit, sest noh, pärast kihlust tuleks küll abielu, aga pärast abielu tuleb ju… lahutus? 😀

Loomulikult ma mõistan et kui ma saan täna sõrmuse ja minu jaoks oleks oluline (ei ole tegelikult!) suur pidu jne, siis ma ei jookse ummisjalu esimest vaba aega broneerima. Kogu üritus vajabki tohutut ettevalmistust, kui tahad seda valget kleiti, külalisi, käsitöötorti, bändi, laudu, tantsu ja ilusaid fotosid jne… Aga kui palju on normaalne selleks hingetõmbehetkeks ja planeerimiseks jätta, et teised (keda selles kontekstid tegelikult teised huvitavad eks!) kahtlustama ei hakka, et kas teil ikka tõsi taga?

Tahtsin lihtsalt hilisõhtuseid mõtteid mõlgutada. Filmegi on tehtud pikast kihlusest. Kui pikk on liiga pikk kihlus?

PS: Pille, ära liiga pikalt jokutama jää! 😀