Mul polegi kunagi nii olnud, et tulen reisilt tagasi ja saan veel päevi kodus mõnuleda, enne kui pean tööle minema. Vara pean ärkama ikka, Ethel on vaja kooli jaoks äratada.

Ethelil läks Managa see 2 nädalat hästi. Ühe nädala mõnules tema Managa kodus ja teise nädala käis Mana koolis 2. klassis. Paar päeva oli Mana teda sööklas vaatamas käinud, aga Ethel oli teatanud, et ta saab hakkama ja pole vaja vaatamas käia. Mana kooli õpetaja pidavat meeldima rohkem – ta olevat HELDEM! Etheli päris klassijuhataja on küllaltki okei, ma ei tea, kui helde ta on või kas õpetaja peakski helde olema, aga ju erinevate laste peal niiöelda töötavad erinevad õpetajate variandid. Etheli peal töötab heldus 🙂 Õppimises tal tõenäoliselt suurt auku ei tulnud. Nädalake pole nii hull ja oma töövihikuid ta ju tegi, kohustusliku raamatu luges läbi ja võõras koolis õppis nagu ka. Vast saab hakkama.

Mana rääkis ühe humoorika loo ka. Nimelt nad õppisid seal midagi ja Mana seletas Ethelile, misasi on põlvkond. No et tema (Mana) ja vanaisa on ühes põlvkonnas ja mina (ehk siis mina) ja Pelli (see on hüüdnimi, minu õde) on teises põlvkonnas ja et Ethel on kolmandas põlvkonnas. Ethel muutus kurvaks, nii kurvaks, et lausa nutt tuli peale. Sest tema tahaks emmega ikkagi samas põlvkonnas olla 🙂

Etheli igatsus oli hullem esimene reisi pool, kus meil telefonilevi ei olnud. Pärast, kui sai helistada, siis polnud nii hull. Ethel ise ei helistanud mulle kordagi nuttes, et ma juba tuleks vms, see aitab väga kaasa. Korra nädalavahetusel sai ta isegi vanaisa juures Toilas ära käia. Vanaisa oli just Hiinast seljakotimatkalt tulnud. Vanaisa, kes varem terve elu pigem mugavusreisidel käinud, käis viimati sõbra ja seljakotiga Indias ja nüüd Hiinas. Tõeline backpacker! 😀

Ethel käis täna sõbral Jossul külas. Jossu tõi talle reisilt Etheli kingituse ka 🙂

img_3134

Kingitud käevõru 🙂

Mis veel? Kes veel ei teadnud – Ansambel Antsud sai Eesti Laulu eelvooru edasi. Noh et Karl mängib seal kitarri või nii… 😀 Eks ma ole neid siin vahel jaganud ka. Ma ütleks, et selle lauluga aga alles päris töö peaks algama, et see lava-lauluks teha, aga ma pole bändi liige paraku 😀 Aga kift ikka!