Sõbranna kutsus täna lõunatama, et ohh, üks äge koht on, sulle kindlasti meeldib. Selline koht nagu Green Bakery, mis on ühenduses sellise kohaga, nagu  ReaD Maakri tänaval. Ma ei teadnud sellest mitte midagi, minu jaoks täiesti uus koht.

Uksest sisse astudes vaatab vastu kohe selline koogilett. Ja uksest sisse astudes sind märgatakse 🙂 See on oluline, sest ma ei saa aru toidukohtadest, kes oma klienti uksest sisse astudes ei tereta. Koogid paistsid kõik märkega “gluteenivaba”.

image Tegelikult ongi see koht väga lahe, sest tegemist on kasutatud raamatupood – vegan söögikohaga. Lõunaks oli pisike buffee, aga ma usun, et see toit vahetub seal iga päev. Ma usun, et osad a) hakkavad minu taldrikut nähes oksele või b) arvavad, et seal taldrikul ongi okse, aga minu unistuste söögikord ongi mul umbes selline, et ma saaks valimatult taimetoitu taldrikule kühveldada 🙂

image

See taldrikutäis maksis 5 eurot sentidega. Sinna juurde sai tasuta sidruniga vett. Juurviljade juurest paistab ka taimne kotlet.

Ümberringi raamatud. Iga raamat maksab 3 eurot ja 4 raamatut kokku 10 eurot. Sinna saab ka raamatuid ka ise viia (siiski ma just Maksim Gorkit sinna viimiseks ei soovita :D).

image

Kaisa 🙂

Magusaks minul jõudu ei olnud aga üks aedvilja kook läks peale küll.

image

Rahvast oli ja mingi tüüp tsillis kott-toolis raamaturiiulikte vahel. Väga häng-bäng koht. Misiganes see tähendab 😀 Soovitan uudistama minna.