Sattusin mingile pool-lollakale artiklile, kus kirjutati soovitusi, kuidas väga pikal lennureisil korralikult magama jääda. Osad soovitused olid jaburad, umbes, et tee kõik samad rituaalid, mis sa koduski magama minnes teed – pese hambad, vaheta riided, tõmba tekk peale… Olgem ausad, väga imelik oleks lennukivetsust öösärgis välja tulla. Osa soovitusi olid veits hookus-pookus. No et määri randmeid lavendliga blaa blaa. Küll aga oli seal artiklis ka esmapilgul täiesti iseenesestmõistetavaid punkte –  muretse endale kvaliteetne reisipadi, soovitavalt ka silmaklapid ja kõrvatropid.

Ma polnud varem mitte kunagi spetsiaalset travel pillow’t kasutanud ja polnud sellele üldse mõelnudki. Ma ALATI magan lennukis (või vähenalt viibin mingis ebamäärases magamislaadses olekus) nii, et ees on laud lahti ja selle laua peal on mul käkrasse keeratud kampsun või jakk ja selle peal küürutades ma laman. Mul on oma väljatöötatud stiil. Kael jääb küll veidi kangeks, aga saab hakkama. Hakkama saab nii max 3-4 tundi, aga 12,5 tundi ei ole eriti mõnus.

Kui keegi oleks mult küsinud, milline on reisipadi, siis ma oleks vastanud, et mingi täispuhutav U-kujuline max 5-eurone kökats. Karl ütles, et temal on küll reisipadi (mida mina polnud küll kunagi näinud), aga see on ebamugav ja et googelda, millised on mugavad.

Hakkasin siis googeldama ja jeesus, kui palju erinevaid neid on. Jah, on olemas küll 2 eurosed täispuhutavad ka, aga on ka igasuguseid teisi. Hinnaklassid on ka seinast seina.

See pidi mega popp olema ja see ei ole nali :D:

F21130.jpg

Leidsin ka enda magamisstiili toetava padja, ma täiega tahaks seda:

77fcc1abde788a9ea9363d4acbd18a87_original.jpg

See võiks nii mõnus olla, küll aga ma ei leidnud netist kohta, kust sarnast tellida, aga no ma otsin veel 🙂

Igatahes tellisin ma ühe paksu U kujulise (mitte täispuhutava) kaelapadja endale ära. Saab kaela külge panna ja äkki siis ka selle käkras jaki peale ees laual ja nägu sinna U-kuju sisse (nagu massaažilaud) äkki saab seal veits hingata ka. Minu tellitud patja saab seljakoti külge rippuma kinnitada ja loodan, et väga hull seda kaasa tarida ei ole.

Milline on teie lennukis magamise stiil? Oskate mõnda patja soovitada?