Ega kõik asjad siin Itaalias odavad ka ei ole. Okei, kämpamine on ja vein ja pesto… Mingi linna imeilusal promenaadil vaatega mägedele ja järvele jalutamine ei maksa ka midagi. Aga kui tahad reisil ikka kõike nautida, siis tuleb maksta.

Täiesti juhuslikult avastasin, et meie kämpa ligidal on soojaveetermid – Parco Thermale del Garda. Üldse valisin meie asukoha täiega lampi ja sain täieliku jackpoti, kõik lahedad asjad (Gardaland lõbustuspark, veepark, termid, ilusad linnad…) on max 15 km kaugusel. Asume siis linnakese Lazise kõrval.

Parki sisse saamiseks pidime maksma 106 EUR. Aga ma ei kahetse, see oli jube lahe kogemus. Park oli väga ilus, aga need mõned hooned olid justkui 50 aasta tagusest ajast (või umbes noh, pole väga ajaloolane) ja sattusime kergelt nagu mingisse mustvalgesse filmi, mis meie silmadele oli värviline.

Soojaveetermid olid suured, väga suured ja rahvast oli väga, ülimõnus. Vee temperatuur oli 31-33 kraadi ja mullivannide, mis termijärve sees oli, temperatuur oli 37-39 kraadi. Lihtsalt NIIIII MINU temperatuurid! Kuigi õues oli ka 30 kraadi sooja ja oleks taht ka vahepeal värskendada, siis see termivee soojus oli lihtsalt fantastiline.

IMG_9839

IMG_9843

IMG_9882

IMG_9870.JPG

Ma arvan, et sel päeval, kui föönid leiutati, siis pandi need tollesse parki õue üles ja sinna need jäid.

IMG_9895.JPG