Klopisisn just kokku megehea pasta.

Sisse läks:

  • 1 väike baklažaan
  • mõned allesjäänud kirsstomatid
  • 1 sibul
  • üliväike jupp paprikat
  • värsket basiilikut
  • väga palju küüslauku
  • sojakastet
  • penne pastat
  • 1 purk kookospiima (400g)
  • pool pakki šampinjone
  • oliiviõli
  • rohelist pestot
  • lusikatäis karripastat ja maitsejärgi (palju) karrpulbrit

Praadisin lühikest aega pannil oliiviõlis tükeldatud sibulat ja seeni, lisasin tükeldatud (ca 1 cm paks ja 2 cm pikad tükid) baklažaanid, paprika, purustatud küüslaugu, karripastat ja karripulbrit. Praadisin segades mingi vb 7 minutit, siis lisasin kookospiima ja sojakastet ja veel karrpulbrit. Lisasin ka poolitatud kirsstomatid ja segasin podisedes kuni baklažaan pehme.

Samal ajal keetsin penned ja kui need valmis, kurnasin ja segasin sinna sisse kastme, mis koosnes tükeldatud basiilikust, pestost ja purustatud küüslaugust.

Segasin pannil oleva asja ja makaronid kokku. Kallasin üle parmesaniga. Lahmisin kaks kausitäit sisse.

img_8456

Vedelik on suht vedel ja põhjas, ei paista välja, samas on see vedelik nii hea, et ma jõin seda pärast oma kausit 😀

PS: penned on justkui väiksed makaroni-ekleerid. See kaste läheb torust sisse ja siis on eriti mõnus neid torusid suus luristada 😀