Ma olen ammu tahtnud teha Sandra Vungi seeneseljankat ja täna ma võtsin kätte ja tegin ära. Mulle väga maitseb seljanks, aga seni olen ma ostnud mingi ilma lihata purgiseljanka ja siis seda timminud erinevate lisanditega. Täna tegin supi nullist ja see oli ülilihtne ja maitsev.

Retsepti saab Sandra Vungi lehelt – SIIT, ma ei hakka seda ümber kirjutama. Mis mul vaja läks, on alloleval pildil. Pildilt on puudu sibulad ja sool, pipar ning ka paar puljongikuubikut. Puljonikuupikuid retseptis ei olnud, aga mulle tundus, et oleks vaja. Ahsoo, marineeritud kurgi vedelikku lisasin ma ka supile, mulle maitseb nii. Sidruniviilud supis on ka mõnus lisand.

0486FC8C-1C51-4D0E-8D6A-FF63CDF63811

Vajalikest asjadest on siit pildilt puudu sibulad, sool, pipar. Mina lisasin ka puljongikuubikud.

Käisime Etheliga täna vanalinnas uisutamas ja pärast talvist õueskäiku soojendab päris hästi 🙂

F50EB500-D224-440D-BD8E-A018E6CF9E11