Kõik, no tõesti KÕIK räägivad Burger Boxist (Balti jaamas). Paraku ei ole mina aga väga pikka aega kuhugi linna jommis peaga sattunud ja veel vähem Balti jaama, kus siis öösel neelud burgeri järgi käiks. Seega võtsin ma otsuse vastu, et lähen täiesti kaine peaga täna Balti jaama Burger Boxi ja toon sealt koju perele lõunasöögi.

Mõtlesin, et tsekkan nende menüü ka üle ja läksin nende Facabooki lehele. Sain kõhutäie naerda, sest juhtusin lugema hoopis inimeste hinnanguid. Naljakad ei olnud mitte inimeste kommentaarid vaid Burger Boxi enda ametlikud vastused.

A la keegi kurdab, kuidas teenindus oli kuri ja ükskõikne. Burger Box siis küsib, millal käisid. Inimene vastab, et hetk tagasi. Ning Burger Boxi vastus (tsiteerin): “Mida pekki! Mina olin täna tööl, mina küll ükskôikne polnud! Jumalast normaalne olin!!! Mida kuri! Nalja ted või!?” 

Või siis keegi kiunub, kuidas sisustus räpane, seina peal tekst “Ants on pede” jne. Ning Burger Boxi seltskond vastu umbes, et tänan tagasiside eest, aga Ants ongi pede ja meie jaoks on see jumala okei.

Mingi naisterahvas oli kommenteerinud, kuidas teenindus oli ilgelt halb ja teenindaja mingi väsinud moega hipster. Selle peale oli tulnud vastus, et nende hipsteritega ongi alati üks jama.

Ühesõnaga natuke naglad vastused. Aga samas, kuna selle ülbuse taga oli tõesti päris hea huumor, ei tundunud asi nii hull. Eks nad ise teavad, ju kliente jagub ja pole vaja väga pingutada… Või ongi just see nende fenomen. Loomulikult oli ka hästi palju häid sõnu toidu kohta ja üldse selle koha kohta.

Ja täna ma siis tsekkasingi selle üle. Teenindus oli täpselt selline, et leti tädi ei naeratanud, aga samas ei sõimanud ka mul nägu täis, et mida ma üldse siia tellima tulin. 15 min oli ooteaeg ja umbes 18 min pärast sain ma oma toidu kätte, seega täitsa okei 🙂

18 EUR eest sain ma kaks suurt falafeli (taimse pihviga) burksi, kaks karpi friikaid kimchiga ja tavalised friikad, peale selle ka tohutu toidunaudingu ja natuke hiljem kõrvetised.

Söök tundus ulmeliselt hea. Eriti kimchiga friikad, mis olid muidugi väga hotid. Kuna mul põhimõtteliselt never kõrvetisi ei ole, siis ma tegelt ei tea, millest need ka tulid, vb ahmisin liiga tühja kõhu peale vürtsikat toitu, aga no oli seda väärt! Burks oli ka parim ilma lihata burks, mis saanud olen.

Süümekas oli siiski suur ja läksin kiirkõndima oma viit kiltsa.

Nüüd on juba mõnus. Joon teed. Kerge lahtistava toimega. 😀

PS: jätkuvalt ei tee ma ühegi toiduasutusega koostööd. Kui teen, siis ütlen.