Kui Ethel sügisel kooli läks, siis mõtlesin, et ei osta talle seekord uut kooligarderoobi H&M’ist vaid lähme Tallinna Kaubamaja lasteosakonda ja vaatame, mis seal on. Lihtsalt noh, et suur tüdruk juba ja vb ei taha samasuguse kassikampsuniga koolipingis istuda, mis veel neljal samal ajal seljas on (lasteaias oli tihti pooltel samad riided, mis oli isegi omamoodi nunnu). Olin ikka väga postiivselt üllatunud, kui leidsin sealt palju soodsaid, ägedaid ja kvaliteetseid riideid (LINK). Tundub, et see on justkui müüt, et Kaubamajas on kõik nii kallis.

Nüüd mõtlesin osta Ethelile kevadmantel. Ja mõtlesin jälle luurata uuesti Kaubamaja lasteosakonda, sest seal on riideid, mis oleks nagu “suurtele inimestele”, aga on laste numbrid. Saate aru, mis ma mõtlen? Noh, et pole sellised lapsikute piltidega, vaid suurelikud riided, aga lastele:)

Ja no mantlite valik oli muljetavaldav. Ja hinnad ülinormaalsed. Ma ei saa aru, H&M pidi ju odav olema… Igatahes need mantlid, mis me proovisime, olid ca 35-50 EUR. Küll allahinnatud, aga seal on minu meelest alati allahinnatud kaupa.

Mõnes stiilinäited ka, kõike ei pildistanud 🙂


  
Ethelile väga meeldib seal riietuskabiinis asju proovida ja poseeris hea meelega, mida ta tavaliselt üdlse ei tee. Igatahes oma ostu tegime ära.

Ei ole promo, lihtsalt soovitan vaatama minna. H&M tundub nii mõttetu.