Ma ei tea, mis selle blogimisega on, et seda nii väheks on jäänud. Mulle ju meeldib kirjutada, aga pärast tööpäeva tahaks nagu arvutist võimalikult kaugel olla. Valetan, arvutis olen tegelikult ikka, aga pigem Netflixis. Mulle meeldib filme ja sarju just arvutist vaadata, mitte telekast, kuigi ka seda tuleb ette. Aga trükkimine… Kuidagi ei jaksa mõtteid koondada ja näppe kulutada. Kuigi Netflixis kulutan mõnikord tund aega jutti oma näppe, sest lihtsalt vahetan treilereid, kuna ei leia midagi sobivat, kõik tundub juba vaadatud.

Aga täna tulin ma siia kurtma. Jah, uue aasta algus ja hädaldan. Nimelt mul on abaluu taga selline valu, mis enam kuidagi järele ei anna. Varem on ka olnud, aga siis on aidanud Capsicam salvi määrimine või pipraplaaster. Nüüd on juba kuu aega see jama jutti ja kahtlustan, et mul on mingi suurem probleem. Googeldamine ka ei aita, sest see lõppeb mul põhimõtteliselt cancer diagnoosiga. Nagu kõik isepäised googeldamised. Ptüi ptüi ptüi.

Igale inimesele, kes mulle seda jama kurdaks, ütleks, et jumala eest, miks sa arstile ei lähe. Aga mis see perearst ikka ütleb? Tee trenni! Tee töötundide vahel võimlemist! Tee pärast tööd võimlemist! Tee hommikul võimlemist! Liiguta end rohkem! Tõsi ju, ma tean! Perearstiga on mul üldse jamasti, ta on juba ise mingi 2 aastat rivist väljas vist mentaalsete probleemide pärast, samas tema nimistu patsiente ei kirjutata teistele edasi ka. Seega iga kord, kui vaja perearstile minna (lapsega on ikka paar korda vaja olnud), siis leitakse mingi suvaline asendaja suure hädaga. Kuna minu perearst on vanast ajast Lasnamäel, siis olen kaalunud ka end Põhja-Tallinna ümber kirjutada. Aga kuhu, kelle juurde? Oskab keegi soovitada? Sellist kohta, kus oleks vereproovide tegemine, röntgenid jms kõik ikka ühes majas. Kui keegi oskab nõu anda, andke tuld.

Nüüd tegin iseendaga kokkuleppe, et proovin veel ära ravimassaaži. Olen kunagi ammu sama probleemiga käinud M.I massaažikoolis profi käe all ja olen probleemist vabanenud. Proovin nüüd uuesti ja bookisin segment ravimassaaži.

Segmentmassaaž on intensiivne, kuivalt teostatav ravimassaaž selja ja kaela kindlatele piirkondadele, mille eesmärgiks on leevendada valu ning mõjutada närvisüsteemi kaudu lihaste, liigeste ja siseorganite tööd.

Copitud M.I Massaažikooli lehelt.

Tegelikult peaks seda võtma mitu korda järjest. Vaatan, kuidas pärast ühte korda on, ja kui aitab, siis tuleb see väike kuur läbi teha. Veel olen kaalunud Medpointist rühikorrigeerija tellimist. Selle mõte on, et tuletab meelde hoida õlgu taga. Saan aru, et ta ei tee tööd minu eest ära, aga tuleb meelde ja abistab õiget rühti hoida. Ma ise tunnen, et kui õlgu taga hoian, siis pinge ja valu on veidi väiksem. Võiks eeldada, et sellist blogipostitust kirjutab 75aastane blogija, aga ei. Nuuks!

Igatahes tahaks ma sellest valust vabaneda, sest ma lihtsalt enam ei jaksa, see halvab mu elu. Send help!

Okei, head uut aastat ikka ka! 🙂