Ma ei hakka pikalt keerutama ja alustan faktidest. Neid on täpselt viis:

  • Mul on üks tuttav tüüp, kes avaldas just raamatu.
  • Kukkusin peaaegu pikali, kui seda kuulsin, ja pööritasin silmi.
  • Kukkusin uuesti peaagu pikali ja pööritasin uuesti silmi, kui sain teada, et see on LASTERAAMAT.
  • Raamatut käes hoides avastasin, et see on lausa kaunis ning sisugi äärmiselt nunnu (lugesin kõik läbi).
  • #notsponsored. Raamat on nii vahva, et pakkusin sellest kirjutamise täitsa ise välja.

Äkki on minu lugejate seas emasid, tädisid, suuri õdesid või näiteks päkapikke, kellel 2-6 aastaseid tuttavaid lapsi ja kellele “Moosipai” raamat võiks kiirkorras veel kingikotti mahtuda. Või niisama.

“Moosipai” on täpselt selline raamat, mis sobib väikestele mudilastele näiteks unejuttudeks. Loed ja loed ja loed, kuni lapsel on endal need luuleread peas. Varsti loete koos ja siis juba laps ise. Ja mis on armsam vaatepilt, kui oma 3-4aastane peast luuletust lugemas? Võibolla vaid oma 3-4aastane peast luuletust lugemas ja 14 kassipoega ümber tema. Äkki see oleks grammi võrra veel armsam.

Üks minu lemmikluuletusi “Moosipaist”. Postituse pealkiri ka siit 🙂

Minu tüdruk on juba teismeline ja teda ei huvita kahjuks. Ta mängib forti, joonistab animesid ja vaatab õudukaid. Elu! Vahel ikka igatsen toda aega ka, kui sai temaga koos õhtuti raamatuid sirvida… Või kui ta püüdlikult jõululuuletust ette luges.

Ühesõnaga… raamat täis vimkaga luuletusi ja helgeid pilte. PS: paar talve- või jõululuuletust leiab sellest ka. Müügil on Rahva Raamatus, aga ka Apollos. Võibolla veel kuskilt, ma ei teagi 😀 Kes otsib, see leiab.

Ahjaa ja raamatut lugedes saate ka teada, misasi on moosipai. Issand, kus mulle käivad tegelikult närvidele raamatute või filmide pealkirjad, kus on leiutatud mingi sõna, mis on arusaamatu 😀 Mis moosipai? Aga moosipaist luuletust lugedes tundus moosipai täitsa loogiline asi olevat 🙂

Palju moosipaisid kõigile ja ilusat jõuluootust ka!