Vahepeal avastasin ühe kasutatud asjade äpi. Ma ju vana kaltsukahunt ja mulle meeldib ka selles äpis sobrada. Sain sealt näiteks viiekaga ühe uue lemmiksärgi:

Kasutatud riiete äris leiab ikka puhast kulda. Mitte ainult riiete mõttes, vaid lugedes kuulutusi. Näiteks:

  • Inimesel on pandud müüdava  kleidi kohta 5 erinevat fotot, kus tal see kleit seljas ning samas tekst: “Täitsa uus, pole kordagi kandnud”. No ma saan aru küll, mis ta sellega mõtles, aga tal on siiski SELJAS see kleit ju.
  • Või siis keegi müüb pluusi. Hind ka päris krõbe. Tekst on juures: “Korralik ja vähe kantud pluus. Rinna peal väike auk”. 😀
  • Müüakse mantlit. Tekst: “Vöö on kadunud. Kui leian, panen kaasa”. Nagu enne ei või otsida seda v? 😀
  • Sellest ei saa ka aru – inimene müüb näiteks kampsunit. Tekst on, et mega mugav ja ilus kampsun, väga vähe kantud. Nagu kui see on mega mugav ja ilus kampsun, siis miks sa müüd selle ära?
  • Omamoodi keiss on jalanõud. Mingid rämedad kaunad või kontsakingad, millel ninadelt nahk maas. Samas tekst, et ainult korra kantud. Ausalt öeldes, mul on kama, mitu korda sa neid kandnud oled, aga kui sa selle ühe korraga nad suutsid kaunadeks tallata (või kinganinad ära hoorata), siis milleks see info, et vaid korra kantud?!

Ühesõnaga klassika! Need pole liialdatud näited, vaid näited elust enesest.

Aga ma näitan siis veel mõnda head leidu, mis ma sekkarist saand olen.

Näiteks need täitsa uued Conversid, 1 EUR:

Seemisnahast saapad, 8 EUR. Mitte et ma sellistega igapäevaselt käiks, aga mõtlesin, et ühed võiks ju olla, kui peaks vajadus tekkima:

Just sellised kontsakingad (paeltega pahkluude ümbert), nagu ma juba pikka aega tahtnud olen, päris nahast, täitsa uueväärsed ja 6 EUR:

Tumehalli (lemmikvärv!) oversize kampsuni, 3 EUR:

Salli (mul üldse pole salle, nüüd 1 on!) 2 EUR ja militaarmustris jaki, 1 EUR:

Täiesti uued Roxy plätud, 1 EUR (tegelt ostsin lapsele, seepärast mulle number suured, aga lapsele ei meeldinud):

Täiesti uhiuue koerarihma, sellise, mis automaatselt kokku kerib, 2 EUR:

Tegelt olen viimasel ajal veel nii palju träna (ok, riideid) leidnud, et pool garderoobi on välja vahetatud, aga pole pildile jäänud ja ekstra ei viitsi teha ka. Ma ei ole vist sada aastat “päris” poodi sattunud. Milleks?!

Olete ka kohanud naljakaid kuulutusi? Mis on teie viimase aja parimad kaltsukaleiud?