Kuna mulle endale väga meeldib teiste kaltsukaleida vaadata, siis jagan ikkagi veel, mis viimasel ajal sekkariturult saanud olen.

Näiteks see pehme, voodriga Mosaic pikk jakk, praegu mul täielik lemmik kõigele peale visata. 1 EUR, Uuskasutuskeskusest. Selle üle olen kohe väga õnnelik.

Marks & Spencer pluus, äpist, 2 EUR:

Äpist saadud uus kaabu (saab ka kübaraks välja pressida, nii näeb vähem EKRE välja :D), 4 EUR. Zara kleit 7 EUR (kallis, krt!) ja Zara kampsun 6 EUR. Ma niiiii tahtsin endale sellist “mummudega” paksu kampsunit. Panin pildile kokku lihtsalt, pole nagu kombo muidu 😀

Reet Ausi kampsik, õhuline ja mõnus, äpist saadud ja 10 EUR, ka täielik lemmik praegu.

Massimo Dutti kampsun, Uuskasutuskeskustest ja 3 EUR:

Massimo Dutti pluus Uuskasutuskeskusest, 3 EUR, ja äpist pikk Lindeksi taskutega kardigan, 6 EUR (jälle nats kallis 😀 aga tahtsin just taskutega):

Suvakas kleit Uuskasutuskeskusest, 1 EUR, aga see nii mõnusast materjalist ja kõht ei jää sellega välja punnitama eriti 😀

Linane pluus (hinda ei mäleta, paar eurot vist oli) ja ühed värvilised suvised püksid (mulle meeldivad sellised Aafrika stiilis mustrid), 3 EUR. Mõlemad uuskasutuskeskusest.

Türkiissinise vaiba ostsin ka Uuskasutuskeskusest, aga tegelt see mulle eriti ei meeldi ikkagi 😀 Ma ei tea, miks ma arvasin, et see võiks sobida… Vahetan varsti välja, las olla praegu. 

Tavalised hilbud, ei ole mingid eriti hinnalised leiud, lihtsalt ma fännan tõesti sekkareid ja tavapoodidest ostan tõesti vaid mingeid väga spetsiifilisi asju, mida vaja – üldiselt üleriided (mantlid), jalanõud, pesu, sukkpüksid. Mu meelest sekkariäppides on palju huvitavam shopata kui AboutYous 😀

Tavai siis, nüüd olen piisavalt oma riidekapi sisu paljastanud.