Kas ma olen ainuke, kes saab aru, et kui keegi ütleb, et ta ei söö gluteeni ega tarbi alkoholi, siis ta ei söö gluteeni ega tarbi alkoholi? 😀 Ja kui inimene siiski aegajalt ahvatlevat saiakest näeb ja vot-see-tundub-nii-hea-et-lausa-pean-proovima-mmmmmm…, siis ta siiski sööb gluteeni? Ja kui ta häid veine ikkagi natuke joob, siis ta ju tarbib alkoholi?

Või olen mina siiski imelik? Ja täiesti okei on olla näiteks vegan, aga puhkusel liha süüa, sest see tükk tundub kuidagi eriti hõrk?

Mu meelest, kui keegi varem igal hommikul sarvesaiu kohvi kõrvale pugis ja nüüd vaid kuskilt laadalt või reisilt mõne piruka haukab, siis see tähendab pigem seda, et ta on oma gluteenisöömist piiranud. Ja kui inimene ütleb, et ta ei joo, siis öeldes, et tegin väikse cheati, ei tähenda, et see arvesse ei läinud?

Ma ise võin täiesti avalikult öelda, et mina näiteks täispeaga rooli ei istu ja see tähendab seda, et ka aegajalt või reisil kerge joobega peolt koju ei sõida!

Päise pilt: pixabay.com