Küsisin sõbranna käest, kas ta teab, et eriolukorra ajal tegid nii mõnedki kaltsukad endale e-poed. Mu sõbranna samuti kaltsukahai ja oleme koos päris palju sekkaris tuuseldanud. Olime tol õhtul restos ja mul oli seljas e-uuskasutuskeskusest ostetud Tommy Hilfigeri pluus ja Guessi tumesinised viisakad teksad. (Olgu öeldud, et ei ostnud neid “brändi” pärast, vaid mulle siiralt meeldisid need kaks rõivaeset). Mõlemad täiesti uhiuued, mulle parajad ja kokku maksid 14 eurot.

Sõber, kes ka meiega koos restos oli ja sellest pisikesest vestluskõrvalepõikest huvitatud polnud (ja see jutuseik ei olnudki temale mõeldud) ütles seepeale: “Hahaa, sa võid nüüd kirjutada blogipostituse nippidest, kuidas vaesena normaalselt riides käia”. Mu postituse pealkiri ongi tema sõnadest inspireeritud 😀 Ehk siis see on nali. Tegelikult on ju normaalsus väga suhtelmine mõiste, samuti nagu vaesus.

Aga jah, põhimõtteliselt ma võiks sellise postituse kirjutada küll, kuigi see jääks väga lühikeseks. Tegelikult ongi üks nipp – käi väga tihti kaltsukates (või e-kaltsukates), siis on 337 000 korda suurem tõenäosus leida normaalne, sulle hästi istuv ja mittekulunud riideese. Ning plussiks veel hea hind. Kui sa tavaliselt kaltsukates ei käi ja mõtled, et krt, kõik leiavad sealt nii ägedaid asju, lähen siis ka korra vaatan värgi üle, siis hiiglasliku tõenäosusega ei leia sa tol päeval midagi, pettud ning räägid tulevikus kõigile, kui mõttetud on kaltsukad.

Kes iganes need riided Uuskasutuskeskusesse viis, igatahes aitäh, need sobivad mulle hästi! Siin on see pluus, millest just kirjutasin, maksis 5 eurot.

Siin on need tumesinised teksad, millest just kirjutasin, maksid 9 eurot. Uhiuued! Siin pildil olen ma neid juba paar korda kandnud ja seepärast on tekkinud õrnad “põlvekohad”. Sellised tumesinised teksad kollakate õmblustega on minu lemmikteksad. Hiljuti enne eriolukorda sain põhimõtteliselt sarnased Diesel teksad (samuti uued) 4 euroga kuskilt, ma enam ei mäleta, kust.

Ahsoo ja siin on veel paar Uuskastuskeskuse e-poe leidu. Õhuke Only mantel-jakk, maksis 8 eurot.

Zara seelik. Oli vist 6 eurot.

Ma isegi ei mäleta, millal viimati päris poest riideid ostsin. Okei, praegu on koroona pärast kõigil see olukord, aga ma ei ostnud ka enne koroonat päris ammu kaubanduskeskustest riideid. Vast aasta jooksul mõne üksiku eseme. Õnneks ei tunne mul laps absoluutselt huvi šoppamise vastu ja üldiselt ma tean tema stiili ning kui midagi näen, mis talle võiks sobida, võtan talle.

Tänasest tehti kaubanduskeskused lahti. Kes tormi jookseb? Ma mitte! Kaltsukad ka avati. Võiks millalgi tuhlama minna, aga noh…pole väga nende leidudega hetkel kuhugi minna 😀