Kõik on tõenäoliselt jaanipäeva lainel, aga mina tahaks kirjutada täna hoopis oma näost 😀 Jaanipäeva pole ma lõkke ääres tähistanud juba aastaid, viimased vist 4 aastat oleme läinud hoopis Itaaliasse. Suvejume saangi ma ülekere tavaliselt alles seal, sest ma pole väga see tüüp, kes märtsis esimesi päiksekiiri fooliumlatakas lõua all (et ikka lõuaalune ka päikest saaks) püüaks. Aga mulle meeldib, kui nägu saab nii vähe kui võimalik, aga nii palju kui vajalik, D-vitamiini. Mu meelest päike teatud koguses muudab naised näost palju nooremaks ja säravamaks 🙂 Ma ise armastan ka oma peegelpilti palju rohkem suvel või siis pärast soojamaareisi.

Kevadel oligi mul räbalalt räsitud tunne – natuke nii seest poolt, aga ka väljast. Kaalusin, et teen näole mingi elustava vitamiinisüsti. Mitte, et päriselt SÜSTI, vaid nagu “süsti” – sellise hoolduse, millel mingi mõju ka oleks, mitte et lihtsalt 2h pärast protseduuri on “siidine” olla. Mõtlesin mesoteraapia peale, aga kuidagi nii kiire oli ja lükkasin seda broneerimist edasi, kuni juba oligi suvi käes ja jume tuli ise näkku tagasi ja lasin end üle. Otsustasin hoopis, et lähen teen ikkagi süsti – selle, mille ees eelmine kord Medemise Clinicus põnnama lõin ehk siis otsmiku horisontaalkortsude botox.

Kurjusekortsu ma eelmine kord tegin, aga kogu otsmikku ei julgenud. Lugesin kuskil kommentaare, kuidas mõned tunnevad, et kogu otsmik on kivist ja ebamugavalt imelik on olla. Kurjusekortsu silumisega mul aga sellist tunnet ei tekkinud ja mõju oli/on veel lihtsalt super, ma olen täiega rahul. Mulle on seda kurja näoga olemist nii palju “ette heidetud”, eriti naljakas oli, kui keegi mu blogisse kommentaari jättis, et nägi mind Saaremaal Selveri juustuletis ja ma olin nii kurja näoga 😀 Nüüd ma valin juuste täiesti heldunud näoga, sest vaikimisi kuri nägu pole lihtsalt võimalik!

Dr. Aet Köster Medemis Clinicus seletab üksikasjalikult kõik ära. Millal mõju tekib, kuidas nägu pärast hooldada jne. Botoxit süstib arst!

Botoxi süstimine otsmikule valus ei ole. Loomulikult on torget tunda, aga võrreldes täitesüstiga on see paju valutum. Põhimõtteliselt ma olen siin sellise näoga nagu mulle tehtaks peamassaaži 😀

Tulemused ei tule koheselt. Samas võib pärast botoxi süstimist minna otse inimeste sekka, sest mingeid jälgi üldiselt (minul ka mitte) ei jää, keegi ei saanud aru, nagu ma oleks midagi teinud. Lõplikud tulemused tekivad kuskil kahe nädalaga, aga tegelikult on juba ca 3-4 päeva pärast näha, et midagi nagu toimub. Mul on nüüd see kaks nädalat juba läbi ja – ajee! Mulle tulemus väga meeldib ning sõbrannad on ka öelnud, et kena, samas midagi imelikku ma otsaeest ei tunne ja pole ka kuidagi ebaloomulik ringi käia. Ma väga rõõmus!

Tulemustest ka! Kortsusid ma piltidel töödelnud ei ole! Sorry, et ma idiootseid nägusid siin teen, aga teistmoodi ma ei saaks seda näidata 😀 Mul ei olnud tavaolekus mingid suured vaod otsaees, aga selline närtsinud nahk oli küll.

Botox on tegelikult kortse ennetav. Kui need veel väga sügavad ei ole, tasub seda protseduuri teha, sest nii ei saa sa superelavalt miimikat teha ja neid kortse ei tekigi.

Mul polnud mingeid sügavaid peenraid otsaees, aga lõtvunud nahk oli küll ja tegelikult on ülemisel pildil ikkagi neid kortse näha ka. Allolevatel piltidel on botox mõjunud ning mu meelest on otsaesine palju pringim, kortsud on ka pehmemad.

Päiksefaktorit tuleb nüüd kõvasti otsaette määrida, aga ma olen täiega suveks ja jumeks valmis 🙂

Isegi hommikul ärgates on inimese tunne 😀

Ja peole on ka äge minna 😀

PS: Aitäh Medemis Clinicule, kus ootesaal lõhnab lihtsalt imeliselt! Postitus sai valmis ja kortsud silutud just tänu Medemisele.